League of Legends Runes gids

Honderd-vijftien miljoen spelers genieten van legendes, een multiplayer online Battle Arena van de ontwikkelaars van Riot Games. Met meer dan 140 kampioenen om uit te kiezen, heeft het spel diverse team-gebaseerde games met eindeloze strategieën. De beste manier om een ​​kampioen te spelen is om erachter te komen welke runen om ze aan te passen. Deze verhogen de statistieken en vaardigheden van een kampioen. Wanneer u in een lobby begint en uw kampioen kunt selecteren, moet u de belangrijkste keystone rune en vijf andere secundaire runen kiezen. Elke rune heeft vijf boomcategorieën, bekend als paden. Elk van hen biedt verschillende playstyles:

 • precisie - verbetert aanvallen met duurzame schade
 • Domination - Burst-schadevergoeding met Target Access
 • Sorcery - Medtuivel vermogen met resource manipulatie
 • Los op - Duurzaamheid met Crowd Control
 • Inspiration - Creative Tools met Rule Bends

  focus op de playstyle die u verkiest. Een succesvol spel is afhankelijk van welke kampioen je kiest, wat je gebruikt, en je rol in het team. Houd in gedachten dat u alleen uw primaire runpad op niveau 13 kunt bewerken, terwijl u alle runen een paar niveaus later ontgrendelt.

  Voor agressieve builds lopen Bruiser Champions goed met precisie. De Keystone Runes van het pad richten zich over het algemeen op aanvalsbonussen na opeenvolgende hits, zoals de aanval en het dodelijke tempo. Andere keystone runt focus op stapels die bonusschade verlenen, zoals veroveraar en vloot voetenwerk.

  De meeste secundaire runen van precisie voegen bonuseffecten toe na takedowns, zoals allacriteit, vasthoudendheid en bloedlijn. Domination werkt ook goed, omdat de Keystone Rune vertrouwt op schade met speciale effecten. Elektrocute en hagel van messen zijn uitstekende voorbeelden, omdat ze de statistieken voor elke drie hits verhogen, geeft uw kampioen. De takken van het overheersingspad focus op wardoods en takedowns, die permanente vermogens of oproepallies bieden.

  Defensive Builds zijn betrouwbaar met het oplossende pad, omdat het duurzaamheid vereist. Aftershock is een goede keystone-optie voor omvangrijke kampioenen, omdat het verdediging wint voor elke vijand die je immobiliseert, wat ook adaptieve schade toevoegt. Guardian is een meer defensief spelen, omdat het je bondgenoten beschermt na elke spreuk die je erop werpt. Grijp van de onstoffelijke pakken zelf voor proactieve kampioenen op de aanval, zoals elke vier seconden uw volgende hit verhoogt de gezondheid. Het oplossende pad heeft ook bruikbare secundaire runen voor defensieve doeleinden, waarbij de meeste die gezondheid en stats bieden, zoals tweede wind, botplaten en revitaliseer.

  Zowel de tovenarij- en inspiratiepaden zijn solide keuzes voor steuneenheden. De eerste gebruikt middelen in hun voordeel terwijl de laatste veelzijdig is. Sorcery Keystone runt focus op schade met langeafstandseffecten, zoals Summon Aery en Arcane Comet. De secundaire runen zorgen voor verdedigbare magische schilden, bewegingssnelheid en verhoogt voornamelijk aanvallenschade, bekwaamheidsmacht en mana. Inspiratiecentra rond monetaire fondsen en unieke gereedschappen. De Keystone Rune Kleptomancy verleent bijvoorbeeld bonusgoud, terwijl secundaire runen, zoals de toekomst van de toekomst u schuldig kunt invoeren om items te kopen.

  laatste opmerkingen

  Elke game is uniek vanwege het enorme hoeveelheid kampioenen, Playstyles en Rune-aanpassingspaden. De hoeveelheid replay-capaciteit is hoog als gevolg. Experimentatie is van cruciaal belang wanneer u verschillende strategieën uitprobeert. Het kost tijd, maar uiteindelijk ben je het rune-systeem beheerst, je kampioen is zeker sterk.