Komt G2 terug na het verliezen tot MAD?

Een van de grootste namen in de Legenda van Legends Esports, G2 Esports, werd gewoon uit de 2020 LEC-lente split-play-offs geslagen. Het is een enorme overstuur voor het team van Duitse gamers, die altijd in de Legends-schijnwerpers in de League zijn geweest. Ze namen de eerste LCS-titel in 2015 en zijn sindsdien sindsdien in Smashing-toernooien.

Ze waren de favoriet om helemaal naar de finale in het LEC-toernooi te gaan, waarbij het team gekke leeuwen werd geselecteerd als hun eerste vijand tijdens de eerste ronde van de competitie. De gekke leeuwen waren een rookie-team, maar ze presteerden goed tijdens het reguliere seizoen en pakten een aantal zeer ervaren gamers tijdens het briljant.

Ze toonden het vermogen om vroeg aan te passen en binnen de hoofden van hun tegenstanders te krijgen, waardoor de leeuwen snel waren om te profiteren van.

het tempo van het spel

G2 lijkt altijd erg hebzuchtig in het vroege spel, vaak naar voren om te vechten om te vechten dat het niet kon winnen en riskeren alles om vroege doelstellingen te grijpen die het niet altijd de moeite waard waren. De spelers op de kant van de G2 van het veld kunnen ermee wegkomen vanwege hun talent en vaardigheid, maar het lijkt altijd een zeer risicovolle beweging te zijn.

Mad aan de andere kant, ontmoette kracht met geweld en had de neiging om af te nemen op tijden waar ze een nadeel hadden, maar ze zijn snel aangepast aan de fouten van G2 en nadat de derde wedstrijd veel gericht was. De leeuwen hielden hun vijanden van het dicteren het tempo van het spel en verhinderden dat ze het initiatief grijpen.

Een rolwatie heeft misschien gedoemd ze

G2, terwijl het de meeste veranderingen van zijn selectie in het midden van de wijzigingen van zijn rooster hielden, verplaatsde Luka 'Perkz' Perkovic naar beneden naar de middenbaan en bracht Rasmus 'caps' winter naar de onderste rijstrook. Dit experiment ging niet goed voor G2 en de caps uitgevoerd op een gemiddeld niveau in de hele match als een magiër.

Ondertussen gingen de vaardigheden van Perkz als een toonbank voor marksleden en magiërs ongebruikt, een enorm gat in hun talent dat het team zeker geen gunsten heeft gedaan. De verlies dwingt G2 om te vechten om in de finale te blijven, en nu is de vraag die ze herstellen?

kunnen ze een comeback maken?

Ze moeten meer dan waarschijnlijk hun rolwisselingen omkeren, maar ze mogen nog niet worden uitgerekend. Voor al hun gebreken en fouten, is het gemakkelijk om te vergeten dat het team redelijk goed in vergelijkbare toernooien heeft gedaan. Ze zijn een goed team dat in staat is om het beste te zijn wanneer ze samen hun strategie krijgen.

Verliezen aan de gekke leeuwen gaat te steken, maar het gevecht om in het toernooi te blijven, is misschien wel wat het team moet oplopen, een strategie uit te voeren, wat rol veranderingen te maken en weer in het spel te komen. Een verlies is een verlies en de upsets gebeuren. Waar we naar moeten kijken, is hoe ze leren van de fouten en wat er naast hen is.