Is LPL de beste lolregio?

Na enkele jaren van het LCK domineert de professionele competitie van legendentoernooien, kwam de LPL om die tijd tot een einde te zetten. Is de LPL de beste lolregio? Dat is een moeilijk om te antwoorden. Er zijn veel dingen om te overwegen bij het bepalen van welke het de beste is.

Als u het algehele vaardigheidsniveau van een regio of kampioenschap wilt meten, moet u de teams die er deel van uitmaken. Alle regio's hebben krachtige teams die veel andere spelers uit werelden kunnen halen.

Hoe dan ook, de LPL-game-stijl is gestopt als een van de meest effectieve strategieën die u kunt aannemen voor uw wedstrijden. De Chinese macro-game is onberispelijk. Dat is de reden dat ze altijd uitblinken op professionele niveaus van gameplay. Echter, is genoeg om de LCK over te nemen?

Duik in deze pagina om een ​​antwoord op die vraag te krijgen!

zijn de LPL-teams die goed zijn?

Ze zijn ongetwijfeld enkele van de beste teams in professionele LOL-geschiedenis. Hoe spelen deze spelers dit spel, laat je denken hoe snel je kunt denken tijdens het spelen van zo'n stressvol spel als lol kan zijn.

Beginnen met FPX kunt u de kwaliteit van de spelers in deze regio zien. DOINB, de FPX Mid Lanner, wordt beschouwd als de beste professionele LOL-speler in 2021. Afgezien daarvan won dit team al eerder een Worlds Championship.

FPX is echter niet het enige team met wonderbare spelers. Royal Geef nooit op (RNG) liet zien hoe moeilijk spelen tegen een LPL-team in de 2021 MSI kan zijn. Met spelers zoals Xiaoxu en Gala, kan het team meer risico's nemen en meer mechanische toneelstukken proberen. Ze laten er gemakkelijk uitzien.

Nu, we hebben de voormalige LPL-kampioenen: EDG GAMING. Dit team slaagde erin om de finale te winnen tegen FPX in een meer dan gespannen best van vijf series. De MVPS van dit team zijn zonder twijfel scouter en viper. Het ADC van dit team had misschien wel een van de beste games in zijn carrière tijdens het spelen tegen FPX.

is het beter dan de LCK?

Toen gevraagd wat de beste lol regio was, wees iedereen naar de LCK. Deze competitie had de drie keer Winner SKT 1 met de onkillabele Demon King Faker, de beste LOL-speler in de geschiedenis van professionele lol.

ongeacht dat, met het ondergang van T1, het algemene niveau van de LCK ging ook naar beneden. LPL-teams profiteerden daarvan en slaagden erin om te winnen tegen de meeste LCK-teams in internationale toernooien.

Iedereen dacht dat de LCK voorbij was totdat Damwon Gaming Worlds 2020 won. Daarna kregen LCK-fans hun hoop in die regio. Vieringen kwamen echter ten einde voor de LCK toen RNG de MSI-finales won tegen Damwon Gaming.

Bottom Line -Is The LPL De beste LOL-regio?

Het korte antwoord is 'ja'. Je zou kunnen zeggen dat de LPL nu de beste LOL-regio is. Zelfs nadat Damwon Worlds won, maakten de LPL-teams snel voor op de MSI en zorgden ervoor dat ze erover winnen. LPL-teams zijn objectief beter dan de LCK's, waardoor het moeilijk is voor andere teams om de LPL in aankomende toernooien onder ogen te zien.