Is Caps het beste Western Lol Player aller tijden?

Fans van Rasmus "Caps" -winter zouden beweren dat in vergelijking met Luka "Perkz" Perkovic, caps, hoe beter van de twee.

Wat maakt CAPS het beste?

Born Rasmus Borregaard Winther, deze 21-jarige van Denemarken speelt sinds 2015 League of Legends. Hij is momenteel lid van G2 Esports en speelt als Mid Laner.

Niet veel League of Legends Fans weet dat Capz de jongere broer van Collegitive Gamer Ryze is, die Dota2 speelt.

MVP en ALL-PRO TEAM

ALLEEN 21, CAPS is een pro-gamer die de MVP-prijs heeft geholpen vier keer van de Legends European Championship te winnen. Hij heeft ook vijf keer op de 1e All-Pro Team Award geclaimd.

Als lid van G2 Esports maakte hij deel uit van het enige niet-Aziatische team om het middenseizoen invitational (MSI) te winnen, dat eerder door Aziatische teams is gedomineerd.

wie is beter? Caps of Perkz?

Dit is de vraag van de miljoen dollar die echt afhangt van wie je vraagt. Sommigen zouden beweren dat caps speelstijl hem het beste van het beste maakt, terwijl Perkz stijl is, is iets agressiever.

Waarom?

CAPS is een van de enige spelers om terug te spelen in de wereldfinale. Hoewel hij misschien verloren heeft, heeft deze Europese speler wat er maar heel weinig kunnen doen. Tegelijkertijd is hij ook de enige speler om de MVP-titel twee jaar achter elkaar te winnen, maar die twee verschillende teams vertegenwoordigt.

Als een competitie van de legenda-speler is bekend dat Caps van de Mid Lane naar de Bot Lane gaat.

Hij speelde in eerste instantie voor fnatic maar links om lid te worden van G2 Esports, wat het team is dat Perkz gedurende vijf jaar speelde.

Perkz, hoewel een jaar ouder dan doppen, is beschouwd als een cut-throat-speler, soms vergeleken met de Aziatische speler GODV die wordt beschouwd als een arrogant middenloner.

Terwijl Perkz en Caps verschillende posities afspelen, gaan Western League of Legends Fans die genieten van strategiespel Perkz prefereren via CAPS.

Perkz winnen profiel

Vanaf de herfst van 2019 trad Perkz zich aan bij slechts twee andere spelers om 1000 kills te hebben op de legendes van Legendes. Hij sluit zich aan bij de elite-groep van rekkles en jankos. Naast het hebben van de meeste doden op League of Legends, is Perkz ook het enige individu om acht league of Legends Europe Championships te houden.

wie neemt de eerste plaats?

Aan het begin van 2021 besloot Perkz G2 Esports te verlaten, wat hetzelfde team is dat momenteel afspeelt. PERKZ speelt nu voor Cloud9 en is naar de VS verhuisd. Caps vertegenwoordigen nog steeds G2 Esports.

Terwijl Caps de meeste 1e All-Pro-teamprijzen heeft, zouden sommigen beweren dat succes niet dicht bij Perkz komt, is acht legendes Europa Championship-titels.

CAPS is nog steeds erg actief in Legendes, en als de jongere broer van Ryze, zeggen sommigen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat CAPS het succes van Ryze kan rivaliseren.