Inhouse toernooien - zullen ze na redden?

NA verwijst naar de Noord-Amerikaanse servers gehost door League of Legends. Het populaire team-gebaseerde strategie-game omvat rivaliserende teams van vijf kampioenen die uitkijken om elkaars basis te vernietigen. Het spel wordt internationaal gespeeld en dit is waar sommige problemen beginnen op te nemen. Langzame serversnelheden en hoge ping kunnen verwoestend zijn voor spelers. Lichte vertragingen kunnen uw tegenstanders de rand geven die ze nodig hebben om de overhand te krijgen en de overwinning te krijgen. Dit brengt het concept van inhouse toernooien op en of ze al dan niet NA kunnen redden?

In termen van ping, ervaren spelers uit de Noord-Amerikaanse regio in het algemeen pingniveaus van ongeveer 70 of hoger in vergelijking met Koreaanse spelers die pingniveaus van 30 of lager ervaren. Deze niveaus zijn minder dan de helft van het bedrag dan die ervaren door NA-spelers. Lagere pingniveaus hebben rechtstreeks betrekking op snellere gametijden. Hoe lager de pingniveaus zijn, hoe sneller de game betrekking heeft op uw gedachten en acties. Dit kan een serieus probleem worden in een spel zoals Legends, vooral als je constant tegen spelers komt die een veel vloeiender en een snelle spelervaring ervaren dan jij.

Dus, wat zijn er inhouse toernooien? Inhouse-toernooien zijn toernooien die in een bepaalde regio of gebied worden uitgevoerd. Deze toernooien kunnen op een bepaalde manier worden georganiseerd waarin spelers tegen elkaar kunnen concurreren via LAN-kabels of zelfs met vermindering van ping omdat ze dicht bij elkaar zijn. Het voordeel hiervan is dat alle spelers op een gelijke speelterrein zouden zijn met niemand een team dat een voordeel heeft als gevolg van betere internetsnelheden. De hosting van inhouse toernooien konden gewoon zijn wat nodig is om Noord-Amerika terug te krijgen in de strijd voor 's werelds beste in termen van legendes.

Dus, naar de vraag, kunnen inhouse toernooien Noord-Amerika redden? Het antwoord zou een weergave moeten zijn, ja. De langzamere internetsnelheden die ervaren op NA-servers hebben nadelige effecten op de spelers. De introductie van deze wedstrijden lost zeker het probleem op van het concurreren van teams die een soepelere ervaring delen en de algemene mechanica voor NA-gebruikers ook kan verbeteren. Inhouse-toernooien zijn absoluut iets dat de legendes kan gebruiken om te noemen en ervoor te zorgen dat de spelersbasis uit deze regio concurrerend blijft. NA heeft al een tijdje geworsteld om internationaal te concurreren, en dit kan de oplossing voor al hun problemen zijn.