Hoeveel tijd besteed ik aan League of Legends?

De gemiddelde matchup in League of Legends duurt tussen de 15 en 40 minuten. Je kunt je tijd in het spel echter verlengen als je aan je vaardigheden werkt of voor je plezier speelt.

Wil je weten hoeveel tijd je in totaal besteedt aan League of Legends? Lees dan verder voor je stap-voor-stap gids om deze intrigerende persoonlijke statistiek te vinden.

Hoe vind je de totale tijd dit seizoen

Riot Games, de makers en distributeurs van League of Legends, stelt spelers in staat om de totale tijd die ze aan het spel hebben besteed voor het huidige seizoen te vinden. Het toont niet de totale tijd die je hebt besteed sinds je het hebt gedownload. Hier zijn de stappen om de statistieken van het huidige seizoen te vinden:

  • Open League of Legends
  • Klik op Profiel tab
  • Ga naar de Stats tab
  • De gegevens voor het totaal aantal uren voor het huidige seizoen staan linksonder, onder het aantal gespeelde wedstrijden.

Om de totale tijd te vinden sinds je LoL voor het eerst speelde, moet je software van derden downloaden.

Verspilling van LoL gebruiken

De meest aanbevolen software om te gebruiken voor het vinden van je totale tijd is Wasted on LoL. Het is heel eenvoudig te gebruiken. Plus, de site maakt het eenvoudig om je resultaten te sturen om te delen op sociale media. Het enige wat je hoeft te doen is je summonernaam invoeren en de regio selecteren waarin je bent gevestigd. Vervolgens genereert de software de gegevens en toont het je totale tijd.

Het enige nadeel is dat de statistieken niet altijd betrouwbaar zijn omdat het een derde partij is. Spelers hebben vaak het gevoel dat het systeem hun uren overcompenseert, waardoor het lijkt alsof ze langer op LoL zitten dan in werkelijkheid.

Wasted on LoL biedt echter leuke en inzichtelijke statistieken die je nergens anders kunt vinden. De meest betrouwbare bron zou Riot Games zijn, maar helaas is dit geen functie die het spel aanbiedt.

Met Wasted on LoL kun je gegevens bekijken, waaronder je totale tijd, omgerekend in minuten, uren en dagen. Het vergelijkt ook je tijd met die van andere spelers in de regio.

Ga om te beginnen naar de Wasted on LoL-website.

Het programma werkt met servers die worden gehost door Riot Games. Dit houdt geen rekening met spelers in regio's als China en Zuidoost-Azië. Spelers in deze regio's moeten andere programma's toepassen om hun totale tijd te vinden.

OP.GG gebruiken

OP.GG is een alternatief voor het vinden van je totale tijd besteed aan League of Legends. Net als bij Wasted on LoL laat het programma je je summonernaam en je regio invoeren. Vervolgens geeft het systeem je veel interessante statistieken, waaronder het totale aantal gespeelde games.

Je kunt je games vermenigvuldigen met 30 - het gemiddelde aantal minuten dat het duurt om een match te voltooien. Hoewel dit niet precies is, kan het je een algemeen idee geven van je totale tijd.

In tegenstelling tot Wasted on LoL gaat dit programma verder met de informatie die het biedt. Het programma biedt gegevens, zoals je winstpercentage en de kampioenen die je het meest hebt gebruikt. Deze kunnen leuk zijn om te leren en kunnen je zelfs helpen om succesvoller te worden in de gameplay.

Laoyuegou.com toepassen

Laoyuegou.com is een andere methode om je totale tijdsgegevens te vinden. Het is Chinese software, dus het valt samen met regio's waar Wasted on LoL niet komt. Hoewel het niet direct je totale tijd geeft, geeft het je je totale wedstrijden en gemiddelde tijd per wedstrijd. Om je totale tijd te vinden, vermenigvuldig je gewoon de twee getallen met elkaar.

De statistieken handmatig berekenen

Als je je persoonlijke spelinformatie niet wilt invoeren in een systeem van derden, zijn er manieren om daar omheen te werken. Als je je meesterschapspunten neemt, kun je je tijd schatten door ze door 650 te delen.

Hoewel dit misschien geen exact getal oplevert, kan dit een veiligere optie zijn. Bovendien is er geen perfect systeem om deze exacte informatie te vinden. Het is toch leuk om een schatting te krijgen van je totale tijd.

De onderste regel

Er is geen perfecte manier om je totale tijd besteed aan League of Legends vast te stellen, omdat de informatie niet direct van Riot Games komt. Je kunt echter softwaresystemen van derden gebruiken om deze statistiek te benaderen. Je kunt ook gegevens van LoL zelf gebruiken voor een schatting.