Hoeveel geld heb ik uitgegeven aan Wild Rift?

League of Legends is ongetwijfeld een van de populairste pc-games op dit moment, met Riot die Wild Rift introduceert als nieuwe MOBA-game. Deze free-to-play game laat je stapelen in 5v5 matches tegen andere echte spelers - net zoals LoL werkt.

Hoewel Wild Rift zelf volledig gratis is, zijn de skins dat niet. Hoe zeldzamer de collectible is, hoe duurder hij wordt. Het is gemakkelijk om je te laten verleiden door de flitsende Champion-skins en echt geld uit te geven aan deze virtuele items - maar het bijhouden van je investeringen is het moeilijke deel.

Weet je niet hoeveel geld je hebt uitgegeven aan Wild Rift? Deze uitgebreide post kan je naar de juiste plaatsen leiden en je helpen te leren hoe je ook op de lange termijn meer geld kunt besparen.

  1. Log in op je Riot-account

Aangezien al deze spellen geregistreerd zijn onder Riot Games, kun je het beste zo min mogelijk zoeken door bij de basis te beginnen. Bovendien vind je daar ook allerlei accountgerelateerde informatie.

  1. Klik op League of Legends Support

Ga naar de officiële LoL Wild Rift support pagina nadat je je hebt aangemeld bij je Riot Games account. Merk op dat je alleen informatie kunt vinden over je huidige regio-account. Elke supportpagina toont je alleen het bedrag voor die specifieke shard.

U kunt ook alle betaalmethoden bekijken die u hebt gebruikt en de verschillende valuta's waarmee u de transacties hebt gedaan. Zo krijg je een overzicht van hoeveel geld je telkens aan het spel hebt uitgegeven.

  1. Voer je gegevens in

Log in met je League of Legends - Wild Rift gebruikersnaam en wachtwoord gegevens voor dat specifieke account, en druk op enter. De support pagina heeft een "Show Me the Money" knop. Hier vindt u al uw transactie details voor uw huidige regio account.

Gamers met meerdere accounts vinden niet al hun transactiegegevens op één plek. Je moet elke keer handmatig inloggen op de League of Legends Wild Rift support pagina voor elke regio met je gegevens.

Zijn skins de moeite waard om te kopen?

Misschien raak je in een existentiële crisis na het controleren van je Wild Rift transacties. Uitgeven aan virtuele items kan immers onnodig lijken als je eindelijk beseft hoeveel je hebt uitbetaald. Toch zijn ze allemaal niet zo nutteloos, vooral als je een hoge elo speler bent.

Champion skins en cosmetica kunnen behoorlijk duur zijn, vooral voor zeldzamere personages. Maar het vertrouwen dat elke aankoop je geeft is moeilijk te overtreffen - en dat is alles in zulke spellen.

In werkelijkheid zijn legendarische skins misschien geen praktische aankopen, maar gewone spelers kunnen profiteren van de karakterboost. Dit geldt vooral als je altijd in competitieve wedstrijden speelt en naar een hogere rang wilt springen.

Kortom, de visuals, bewegingen en effecten maken Champion en Legendary skins de moeite waard.

Hoe je niet te veel uitgeeft aan Wild Rift

Je vraagt je misschien af of het wel mogelijk is om te stoppen met te veel uitgeven aan Wild Rift. Op het eerste gezicht lijkt dat misschien moeilijk, maar het is wel degelijk mogelijk. Hoe? We gaan je niet vertellen dat je die gedachte helemaal uit je hoofd moet bannen, maar er is wel een snelle manier om eruit te komen.

Heb je ooit gehoord van smurfenaccounts? Deze komen meestal met meer dan 20.000 BE, wat genoeg is om je eerste drie third-tier champions te kopen. Het mooiste is dat je zelf geen cent hoeft uit te geven.

Over het algemeen worden LoL smurf accounts verkocht voor slechts $30, wat goedkoper is dan wat de meeste legendarische champion skins kosten! Gamers kunnen meer besparen met zulke accounts en ook de vruchten plukken van het spelen in hoge elo stacks.

Leveling up met smurf accounts is ook makkelijker omdat je dan buiten je lage elo league speelt. Gamers worden gekoppeld aan geavanceerde spelers, waardoor ze sneller kunnen leren en ook in hoger gerangschikte wedstrijden kunnen spelen.

Ranking op gewone accounts kan statistisch gezien meer dan 90 uur duren, aangezien elke match meer dan 25 minuten duurt. Met boosterpacks en smurfenaccounts kun je meer XP per ronde verdienen, waardoor het level-up proces met cijfers wordt versneld!

Conclusie

Wild Rift is momenteel een rage onder MOBA-spelers, vooral door de champion skins die je kunt kopen. Hoewel het geen probleem is om meer dan virtuele winsten uit te geven, kun je je transacties het beste regelmatig bijhouden.

Aan de andere kant kun je ook proberen te investeren in smurfenaccounts en boosterpacks om jezelf een concurrentievoordeel te geven zonder de bank te breken.