Hoe verdien je Skin Shards in League of Legends?

Skin shards zijn een soort cosmetisch item in League of Legends. Ze hebben vele functies, waaronder het vrijspelen van champion skins, het upgraden van je oude skins, en het rerollen van skins naar permanente skins.

Een andere optie is om ze in je inventaris op te slaan als verzamelobjecten. De meeste spelers kiezen er echter voor om skin shards te gebruiken om skins te verkrijgen voor de champions die ze spelen.

In dit artikel ontdek je hoe je aan skin shards komt, waarmee je gratis skins kunt krijgen. Spelers kunnen skin shards verzamelen en het uiterlijk van hun kampioenen gratis verbeteren met een beetje werk en geluk.

Hoe ze te verkrijgen

Er zijn veel manieren om ze te verzamelen, maar spelers verkrijgen ze voornamelijk via Hextech Crafting, evenementen en quests.

1. Hextech Kisten

Met dit systeem kunnen spelers verschillende vormen van buit verkrijgen, zoals skin shards. Je kunt buit verkrijgen door Hextech-kisten te openen. Deze kisten kunnen worden verdiend door S- of betere cijfers te halen in spellen, ze te kopen met Riot Points (RP) of edelstenen, of ze te ontvangen als prijzen van evenementen of missies.

2. Evenementen en missies

In het spel vinden regelmatig evenementen en missies plaats waarbij spelers skin shards kunnen verdienen. Kijk uit naar deze evenementen en doe mee om skin shards als prijs te ontvangen.

Sommige in-game evenementen belonen spelers met skin shards voor het voltooien van opdrachten of het spelen van bepaalde speltypen. Tijdens het Lunar Revel-evenement zijn er bijvoorbeeld regelmatig unieke Lunar Revel-bollen met skin shards en andere geschenken beschikbaar.

3. Koop ze met Orange Essence

Skin shards kunnen direct in de winkel gekocht worden met Orange Essence. Je kunt Orange Essence krijgen door champion shards en skin shards te disenchanteren.

Orange Essence zelf is verkrijgbaar in de winkel als onderdeel van het '5 kisten en sleutels + Bonus Essence' pakket, dat 975 RP kost en 50 Orange Essence geeft. U kunt Orange Essence ook verkrijgen via Hextech Chests en Masterwork Chests, in-game evenementen die het als prijs geven, disenchanting skin shards, en Prime Gaming Capsules.

4. Loot ze van verslagen vijanden

Soms kun je, nadat je vijanden hebt verslagen, deze skin shards van hun lichamen plunderen. Dit gebeurt echter vrij zelden, maar als je geluk hebt, is het niet onmogelijk.

5. Koop ze met RP

Je kunt skin shards direct in de winkel kopen met RP. Optioneel kun je ook bepaalde kisten en sleutels kopen die de mogelijkheid hebben om skin shards te bevatten. Er zijn ook pakketten die bepaalde skin shards of juwelen bevatten.

6. Honor Capsules

Honor Capsules kunnen worden verkregen door wedstrijden te spelen en door de Honor rangen te stijgen. Deze capsules kunnen skin shards bevatten, maar ook extra items zoals ward skins, iconen en key fragments. Afhankelijk van je Honor level kun je elk seizoen tot drie Honor Capsules winnen.

Skin Shards gebruiken in League of Legends

Om skin shards te gebruiken, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen. Navigeer eerst naar het tabblad Collection in het hoofdmenu van het spel. Aan de linkerkant van het scherm kies je "Skins" uit de lijst met mogelijkheden.

Zoek vervolgens de kampioen waarvan je de skin wilt ontgrendelen en klik op zijn naam. Als je een skin shard hebt voor die kampioen, zal die op het scherm verschijnen.

Klik op de skin shard om de details te bekijken. Tenslotte, op basis van je voorkeuren, kies je of je de skin shard wilt omsmelten tot een permanente skin of wilt verkopen voor Orange Essence.

Als u de skin shard omsmelt, zal de nieuwe skin worden toegevoegd aan uw collectie en beschikbaar zijn om te gebruiken als die kampioen. De Orange Essence wordt bijgeschreven op je account als je de skin shard verkoopt en kan worden gebruikt om extra skins of kampioenen vrij te spelen.

De conclusie

Het verkrijgen van skin shards in League of Legends kan zowel makkelijk als moeilijk zijn. Het vereist een combinatie van geduld, talent en een beetje geluk. Je kunt kisten met skin shards winnen door deel te nemen aan evenementen, taken uit te voeren en games te spelen.

Verder kun je ook Riot Point of Orange Essence gebruiken om kisten en sleutels te kopen om je kansen op het verzamelen van skin shards te vergroten. Tot slot kun je door deel te nemen aan evenementen en promoties skin shards en andere items verzamelen.

Al met al is het verdienen van skin shards in League of Legends een uitstekende methode om het uiterlijk van je champions te verbeteren zonder echt geld uit te hoeven geven.