Hoe krijg je gratis skins en buit in Wild Rift?

Als er één reden is waarom spelers over de hele wereld van Riot Games houden, dan is het vanwege de prachtige skins en loot die het voor elk spel ontwikkelt. League of Legends: Wild Rift is hierop geen uitzondering.

Er zijn meer dan honderd unieke skins en battle passes beschikbaar op Wild Rift, waarbij de meeste veel kosten door hun zeldzaamheid. Het is zeker niet voor iedereen mogelijk om te investeren in alle virtuele verzamelobjecten. Toch zijn veel spelers bereid te betalen voor deze dure items om de beste beloningen in handen te krijgen.

Er is echter een manier om van de voordelen van specifieke skins en cosmetica te genieten zonder ook maar een cent uit te geven. Hoe? Nou, je verdient ze! In plaats van ons alleen te richten op het verdienen van gratis skins, zullen we ook noteren hoe je ze in-game kunt kopen zonder echt geld.

De vier belangrijkste manieren om skins te krijgen in Wild Rift

Wild Rift is eigenlijk een gratis spel, maar het verkoopt in-game skins en cosmetica om de winst op peil te houden. Spelers kunnen kostbaarheden kopen/verdienen via deze vier methoden:

  • Win ze van in-game kisten.
  • Kopen in de winkel in het spel.
  • Verzamelobjecten verdienen via competitieve wedstrijden.
  • Verdien gratis skins door de premium Wild Pass aan te schaffen.

Verschillende skins verkrijgen uit schatkisten

Net als bij een piratenjacht kun je ook specifieke skins winnen door schatkisten te plunderen. Wil je Riot niet al je zuurverdiende geld geven? Geen probleem - je kunt gemakkelijk gratis skins krijgen door deel te nemen aan tal van verschillende evenementen met een beperkte periode!

Er worden veel verschillende evenementen geactiveerd rond het begin of het einde van elke act, waarvan de huidige Wild Rift Academy en Masters of the Hunt zijn. Je kunt ook deelnemen aan het Lunar Feast-evenement om gratis kisten te winnen, waaronder Poro-munten.

Een van de beste dingen aan het verdienen van gratis skins via kisten is dat je kunt kiezen welk item je wilt. Bij willekeurige kisten kun je daarentegen blindelings een skin kiezen uit de in-game winkel.

Tot slot zijn Poro coins een favoriet bij velen vanwege de leuke uitdagingen. Spelers worden beloond op basis van hun voortgangsniveaus, die ze later kunnen uitgeven aan Poro kisten voor Poro Energy! Je kunt een gratis skin krijgen als je de 5.000 Poro Energy-meter hebt bereikt.

Verdien via gerangschikte wedstrijden

Een andere manier om gratis skins te verdienen is door ranked matches te winnen. Je kunt de Glorious Jinx skin krijgen door Gold te halen, wat eigenlijk niet zo makkelijk is.

Maar het idee om een gratis limited edition skin te verdienen is voor velen erg spannend! Veel spelers gebruiken boosters om hogere rangen te bereiken, wat geen slecht idee is, aangezien je zo sneller meer skins kunt verdienen.

Voltooi je missie zonder kwaliteit op te offeren en teamgenoten te saboteren, en je zult snel zwemmen in items.

Skins verkrijgen via Battle Passes

Tot slot kunnen spelers ook gevechtspassen voor een beperkte periode kopen met echt geld. De premium Wild Pass kost 590 Wild Cores. Dat lijkt misschien veel, maar de skins en kisten die je verdient zijn de investering zeker waard.

Wild Rift spelen draait om plezier hebben, maar skins en buit zijn een geweldige manier om je spel te verbeteren. Vergeet niet uit te kijken naar specifieke battle passes als je wilt investeren in ongelooflijke skins en cosmetica voor je belangrijkste kampioenen.

Overweeg te sparen om je favoriete skins te kopen

Sommige mensen houden niet van het idee om echt geld uit te geven aan virtuele items, maar hé, wie houdt je tegen? Doe waar je van houdt en investeer in zeldzame Wild Rift-goodies!

  1. Klik op de winkelknop in het hoofdmenu.
  2. Klik op de knop "Skin" onderaan het scherm.
  3. Klik op de skin die je wilt kopen of afrekenen.
  4. Volg de instructies op het scherm om je betaling te voltooien!

Conclusie

Van coole karakterskins tot unieke spelkaarten, Wild Rift biedt een verscheidenheid aan items die kunnen helpen je spelervaring te verbeteren.

Of je nu de look van je kampioen wilt veranderen of gewoon een zoete skin op het oog hebt, de bovengenoemde manieren zijn perfect als je gratis skins en buit in Wild Rift in handen wilt krijgen zonder een dubbeltje uit te geven.

Deze gratis skins bieden je onbeperkte mogelijkheden voor een echt persoonlijke spelervaring. Je krijgt niet alleen een voorsprong op je tegenstanders, maar je zorgt er ook voor dat je personage er absoluut prachtig uitziet in het spel!

Geef je hoofdkampioen een boost met een paar geweldige skins, en begin wedstrijden te spelen met stijl!