Het verhaal van de ratirl

Ratirl is een internetpersoonlijkheid op basis van Zweden. Hij wordt beschouwd als een zeer bekwame, getalenteerde en giftige speler die de LOL-gemeenschap tot nu toe is tegengekomen. Of hij in de jungle of in Botlane is, ratirl staat bekend als de beste twitch ter wereld. Laten we meer informatie over zijn verhaal en hoe hij zo belangrijk werd in LOL.

Ratirl's voorbij

Ratirl gaat terug naar het seizoen zes toen hij gewoon een bekende persoonlijkheid werd. Meestal maakte hij toneelstukken die verdacht voelden. De meeste van de LOL-gemeenschap beweerden pro-spelers en hoge ELO-spelers, beweerden dat hij externe hulpmiddelen en scripts gebruikte om hem te helpen met die toneelstukken.

In zekere zin begon Ratirl zijn carrière met de verkoop van rekeningen en Elo-stimulatie. Hij was berucht voor het hebben van een 90-procent winsnelheid. Alles met meer dan 80 procent in het winstrekening op de EU-server was de zijne.

Vanwege de win tarieven werd hij populair. Omdat hij fantastische vaardigheden had over andere kampioenen, inspireerde hij mensen om op hem te zijn. Niemand heeft echter echt de beste delen van zijn persoonlijkheid en gameplay gekopieerd. Ze concentreerden zich meer op de toxische delen, waar hij een enorme volgorde heeft opgedaan.

L9 en RATIl

L9 is een groep die is afgeleid van giftige streamers die hun toxiciteit leuk vinden. Het is gemaakt door Obsess (een voormalige Misfits Pro Player) en Ratirl. Hoewel het niet bedoeld was om een ​​groep te zijn, vonden ze de naam leuk en gebruikte het. Fans hebben ze onmiddellijk gekopieerd. Dat is waarom de meeste tieners geloven dat hij cool is wanneer hij spam L9S initieert.

zijn gezicht

Ratirl toont nooit zijn gezicht op de camera, zelfs in cam-streams. Er zijn geen Instagram-foto's of zo.

zijn stijgende

Ongeveer een jaar geleden herkende Ratirl zijn potentieel en gebruikte de beruchte naam om een ​​enorme internetpersoonlijkheid en een streamer te worden. Hij streamde consequent op Twitch om zijn volgende onmiddellijk na de LOL Recap Video te verhogen.

Sindsdien heeft Ratirl 15.000 consistente kijkers op Twitch gehad. Dit aantal is enorm, ongeacht de streamer. Uiteindelijk haalt Ratirl zijn twitch streaming serieus en werd consistent met YouTube-uploads. Letterlijk zien zijn video's ten minste 100.000 views over zijn persoonlijke kanaal.

Waarom is de afspeellijst zo populair

Een reden waarom Ratirl zoveel kijkers heeft zijn afspeellijst. Hij heeft een geweldige smaak in muziek, maar hij is ook grappig en heeft een verbazingwekkende en enigszins giftige persoonlijkheid. Het is een aangename show om te kijken, en het was zo gemakkelijk om zijn loyale fanbase te houden met de naam zoals Ratirl.

Kattenobsessie

Hoewel hij bekend is voor toxiciteit en de inspiratie is voor verschillende clubs, heeft hij ook een liefde voor katten. Sommigen kunnen zeggen dat het een obsessie is. Zijn toegewijde Instagram-profiel heeft alleen foto's van deze katten.

DUOS

Meestal doet Ratirl duo's met spelers die enchanter ondersteunt, waaronder Janna en Lulu om er een paar te noemen. Zijn meest populaire duo tot nu toe is met Yamato. Ze werkten samen van het uitroeid door Challenger en hadden tijdens hun vlucht ongeveer een winst van 70 procent.

Conclusie

Als u nog geen ratirl hebt uitgecheckt, is het nu mogelijk de tijd om dit te doen. Je kunt hem ophalen of zijn YouTube-kanaal om wat hilariteit en lichte toxiciteit in je dag te krijgen.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now