Het slechtste LCS-seizoen in de TSM-geschiedenis

TSM (Team SoloMid) heeft een slechte prestatie geleverd in de 2022 LCS (League of Legends Championship Series) Spring Split, en het is al een paar weken het gesprek van de gaming wereld. In zekere zin staat TSM onderaan in het klassement na de hartverscheurende nederlaag tegen GG (Golden Guardians) in Week Twee, Dag Twee van de play-offs. Buiten de Rift had TSM ook problemen omdat hun oprichter en eigenaar Reginald is onderzocht voor mishandeling op de werkvloer.

Het staat onderaan samen met zijn aartsrivalen genaamd CLG (Counter Logic Gaming). Dit is het slechtste LCS-seizoen in de geschiedenis van TSM, en deze organisatie heeft nu de eerste twee weken van een seizoen zonder één enkele overwinning doorstaan.

In december 2021 zei TSM dat het vasthield aan Mingyi Spica Lu en de top-laner Heo Seung-hoon tijdens het seizoen 2022. Zij zijn de enige spelers van het roster in 2021 die behouden blijven.

TSM kondigde aan dat Edward Tactical Ra zich bij het team zal voegen. Hij was de voormalige attack damage carry speler van Team Liquid. De organisatie liet ook weten twee Chinese spelers (Wei Shenyi Zi-Jie en Zhu Keaiduo Xiong) te halen om het roster aan te vullen.

Barnburner en Golden Guardians

Team SoloMid nam het op de tweede dag van Week Twee op tegen Golden Guardians in de LCS Spring Split voor 2022. Beide teams stonden op 0-2, maar Golden Guardians won twee keer op rij en trok aan het langste eind.

De wedstrijd was een kat-en-muisspel toen de teams worstelden om te winnen. Na een 42 minuten durende vechtpartij, brak GG de TSM nexus. Echter, niemand voorspelde dat GG zou kunnen winnen na de eerste minuut omdat het team achter de TSM linies werd geduwd na het binnenvallen van de vijandelijke jungle.

Toch, naarmate de wedstrijd vorderde, waren beide teams dichtbij elkaar in termen van kills en goudvoordeel. Over het geheel genomen, verzekerde GG zich van de drakenziel. Telkens wanneer TSM richting een neutrale map objective ging, nam GG een deel van de basis weg.

Als klap op de vuurpijl probeerde TSM de GG basis open te breken met de Elder Dragon, maar verloor.

Recap

De LCS begon op 5 februari 2022, met TSM die het opnam tegen EG (Evil Geniuses), die de tweede plaats pakte voor het Lock-in Toernooi.

Echter, TSM's roster nam niet deel aan dat toernooi vanwege reis-gerelateerde problemen en visa problemen.

In de openingswedstrijd voor de Spring Split won EG. TSM had een ondermaats optreden, dat zich voortzette op de tweede dag van de eerste week toen het verloor van Dignitas.

Week twee gaf goede hoop voor TSM om te winnen van de Golden Guardians en FlyQuest. Dat gebeurde echter niet.

Ondanks deze vier nederlagen (rug aan rug), kende TSM enkele veelbelovende momenten tijdens het toernooi. In de wedstrijd met Golden Guardians, pakte het objectives en dichtte het de kloof terwijl het goed presteerde in team gevechten.

De top-Laner, Huni, zei dat hij verwachtte dat TSM zou worstelen tijdens de Split en sterk terug zou komen in de zomer. Hij zei dat zijn team minder uren had om te oefenen en veel taalbarrières had, maar dat ze het zeker zouden halen. Top spelen zonder een goede jungler kan moeilijk zijn, DuoQ boosting helpt je om je lane te winnen met de steun van een ervaren booster speler aan je zijde.

Conclusie

Hoewel TSM het niet goed deed en het slechtste LCS-seizoen in de geschiedenis van TSM begon, hoopt het zijn verliezende reeks te doorbreken voor Week Drie wanneer het het opneemt tegen Cloud9 en Immortals.

Meta Beschrijving: Heb je geruchten gehoord dat dit het slechtste LCS-seizoen in de geschiedenis van TSM is? Wij hebben de details om je te helpen begrijpen waarom dit waar is.