Het eerste seizoen van Wild Rift Esports is hier

Het eerste seizoen van Wild Rift Esports is hier

Vorige maand Riot Games kondigde de eerste officiële seizoen van Wild Rift Esports tijdens een live stream gewijd aan het vertellen van alle grote nieuws en upgrades dat League of Legends gaat om te gaan door dit komende jaar. Na het beëindigen van het seizoen nul, het spel van de makers besloten dat dit seizoen gaat feature acht regionale wedstrijden die zijn bedoeld om filter uit de beste deelnemers en teams die hebben wat nodig is om zich te kwalificeren voor internationale evenementen en het winnen van de titel van wereldkampioenen.

Leo Faria, het hoofd van Wild Rift Esports, kondigde dit grote nieuws tijdens de laatste League of Legends première. Dit artikel is bedoeld om te beoordelen alle aankondigingen en de wedstrijdkalender voor de rest van 2022. Blijf lezen om meer over te weten komen.

betrokken regio's

De eerste wedstrijden bestaan uit regionale kampioenschappen in alle continenten, die begon in eind januari en zullen blijven tot mei.

De volgende continenten en regio's gaan naar degenen die krijgen om te concurreren in de volgende reeks van toernooien voor het seizoen een zijn.

 • Noord-Amerika
 • Latijns-Amerika
 • Brazilië
 • Europe + Midden-Oosten + Afrika
 • China
 • Zuid-Korea
 • Japan
 • Zuidoost-Azië + Oceanië

  Concurrentie Format

  De regionale wedstrijden zijn bedoeld voor getalenteerde teams te bewijzen dat ze hebben wat nodig is om te kwalificeren voor de Wild Rift ICONS Global Championship, die zal in Europa worden gehouden deze zomer.

  Dit laatste kampioenschap gaat naar de meest uitdagende niveau van de Gaming ooit gezien in dit soort toernooien, die bedoeld is om de beste spelers in de wereld uitdagen om zich waardig te winnen van de titel van Wild Rift wereldkampioen te bewijzen. < / p>

  Echter, slechts acht teams gaan om zich te kwalificeren uit deze regionale toernooien. Andere 16 kunnen vechten voor hun plaats via de Play-Ins podium.

  Riot Games heeft nog geen officiële prijzen bekend gemaakt, maar ze hebben een Glorious Tryndamere skin voor die uitzonderlijke gamers die het seizoen ranking Gold of hoger af te maken.

  Season Zero

  U zou een kleine beloning krijgen als u heeft deelgenomen in het seizoen nul van deze games. Degenen gamers die het goud tier en won bereikte ten minste 10 wedstrijden gaat krijgen beloond met een embleem van hun profiel te scheppen over hun fantastische gaming vaardigheden.

  Houd er echter rekening mee dat gelederen gaan zetten, zoals het nieuwe seizoen begint, maar het gaat om een "zachte rang teruggezet." Toch zijn gamers niet van plan om te kunnen gebruiken de gerangschikte mode voor ongeveer drie of vier uur tijdens de overgang van seizoen tot seizoen.

  Bottom Line

  Of je besluit om deel te nemen aan dit seizoen of bekijk je favoriete teams strijden om de grote prijs, je bent zeker een heleboel plezier hebben terwijl doen.

  Riot Games is niet van plan om te stoppen met ons verrassen met belangrijke aankondigingen, en 2022 is nauwelijks te beginnen, dus als je wilt altijd voor elke nieuwe update van deze nieuwe Wild Rift seizoen, dan kunt u een oogje houden op de rest van onze pagina. U bent niet van plan om het te betreuren.

  Bekijk onze Wild Rift Stimuleren Services!

More posts