G2 slaat zich door de LEC Playoffs

Het blijkt weer een geweldig jaar te zijn voor G2 Esports, na een historische overwinning tegen Rouge, in de laatste wedstrijd van de League Of Legends European Championship 2022 Spring play-offs. Bovendien werd G2 door deze overwinning voor de 9ste keer gekroond tot kampioen van Europa en verstevigde hun positie als het meest gedecoreerde team in de geschiedenis van het toernooi.

 

Nadat ze hun oude rivalen Fnatic met 3-0 hadden verslagen in een spannende, eenzijdige halve finale, ging G2 Esports met het elan rechtstreeks naar de finale. Met zo'n boost aan zelfvertrouwen en een team vol sterren was G2 simpelweg geen partij voor Rouge, en laatstgenoemde werd snel met 3-0 verslagen om een einde te maken aan hun hoop om de European Championship Trophy te winnen. Ben je al jaloers op G2? Maak je geen zorgen, je kunt je plaatsingswedstrijden laten spelen door een professional en altijd bovenaan eindigen!

 

Om de overwinning nog zoeter te maken voor G2, speelden ze deze play-offs finale voor een live publiek. Heel anders dan toen ze vorig jaar's finale verloren, die werd gespeeld op het hoogtepunt van de Coronavirus pandemie. Of de aanwezigheid van het publiek enig effect had op het team laat zich raden, maar ze stelden het zeker op prijs dat hun fans hen aanmoedigden.

 

De LEC voorjaarsfinalewedstrijd

 

In de typische G2-manier begon het team de wedstrijd met het zelfvertrouwen en de vastberadenheid die de fans van hen gewend zijn. Meteen vanaf het begin zat Rouge in de problemen. G2 begon de wedstrijd aan de rode kant en maakte meteen gebruik van de beproefde Ahri-Jarvan IV combinatie die ze met overweldigend succes tegen Fnatic gebruikten in de halve finale van de serie.

 

Rouge probeerde te counteren met een passende mid lane, maar hun onvermogen om de bot lane te controleren bleek hun ondergang te zijn. G2 Esports' rookie starlet duo van Raphael "Targamas" Crabbe en Victor "Flakked" Lilora waren gewoon te goed in het controleren van de bot lane voor Rogue, en G2 was in staat om een snelle opeenvolging van gevechten veilig te stellen.

 

De comeback van Rouge

 

Er was een sprankje hoop voor Rouge in de derde game, die ze heel goed begonnen. Ze domineerden 12 minuten lang volledig dankzij de heldendaden van Malrang, die een indrukwekkende killing spree liet zien.

 

Het zag er goed uit voor team Rouge totdat Targamas met een magisch moment voor G2 kwam. Zijn snelle en brute triple kill maakte een einde aan Rouge's opmars en plotseling had G2 de touwtjes weer in handen. Aan de andere kant, met ranked win boosting services hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van een wedstrijd!

 

Trouw op CaP's

 

G2 Esports-legende CaPs heeft opnieuw bewezen waarom hij zo'n belangrijke speler voor het team is. De playoffs van de lente van 2022 waren opnieuw een kans om te bewijzen waarom hij algemeen wordt beschouwd als een van de beste spelers die ooit hebben gespeeld.

 

Hun complete overheersing van wedstrijden op Ahri was een genot om getuige van te zijn, bijvoorbeeld toen hij Rogue vernietigde met een 8/0/4 (kill/death/assist) ratio, wat hem de MVP-award opleverde. U kunt nu ervaren hoe het voelt om te spelen met een mid-laner die de oppositie volledig overtreft door u aan te melden voor een DuoQueue boosting service.

 

Conclusie

 

De volgende wedstrijd voor G2 Esports is de 2022 Mid-Season Invitational, waar ze met 10 andere teams om de kroon zullen strijden. G2 zal worden vergezeld door enkele van de beste teams die er zijn, zoals de Istanbul Wildcats en DetoNatioN FocusMe, als ze op weg gaan om de titel terug te winnen in Busan, Korea. Te oordelen naar hun prestaties in Europa, zou G2 een goede kans moeten maken tegen de Aziatische reuzen.

TSM, de NA organisatie, worstelt met verschillende problemen. Ze staan niet alleen onderaan in de LCS, maar krijgen ook te maken met interne problemen.