ELO boost blog deel 2

In het laatste artikel, ELO boost blog deel 1 schreef ik over mijn League of Legends-reis en de manier waarop ik aankwam bij het besluit om een ​​ELO-boost te kopen. In deze post ga ik gewoon verder waar ik de vorige keer was gebleven. & Nbsp; Dus ik kies ervoor om te kopen en dat is de laatste zin in het laatste artikel. En wat gebeurde er daarna? Ik zal in staat zijn om mijn ervaring te delen over deze unieke service die ik heb genoten van het BoostRoyal-team. Toen ik koos voor de optie om de competitie te stimuleren om mijn ELO te verhogen, werd mijn bestelling snel geaccepteerd door een BoostRoyal ELO-booster. De live chatservice die beschikbaar is in het ledengedeelte maakte het gemakkelijk om met mijn booster te communiceren. Ik vertelde hem over mijn voorkeuren en hij was erg aardig voor me toen hij me kennismaakte met de wereld van ELO-boost. Omdat ik de ELO-boost privé wilde houden voor mijn vrienden in League of Legends, liet ik mijn booster weten dat de chat offline in de LoL-client blijft. Ik vertelde hem ook over mijn belangrijkste kampioenen omdat ik wilde dat hij alleen met mijn belangrijkste kampioenen speelde om er zeker van te zijn dat niemand mijn ELO-boost zou ontdekken. In die tijd speelde ik het spel voornamelijk als een advertentie, dus we hebben ervoor gezorgd dat hij alleen speelt met kampioenen als Vayne, Graves, Ezreal en anderen. Onnodig te zeggen dat ik tevreden was met het werk dat de ELO-booster voor mijn rekening heeft geleverd. Hij verloor slechts één spel en won alle anderen en dit maakte hem gemakkelijk om mijn ELO een boost te geven op goudniveau. Ik was ontzettend blij met mijn keuze en resultaten, want eindelijk kon ik genieten van het spelen en meedoen in League of Legends-gerangschikte games zonder de frustratie die gebruikelijk was in de lagere niveaus van het spel. Ik kon niet bozer worden als de Meester Yi, die was vastgezet in het rangschikkingsproces, mijn baan had gevoed terwijl hij aan de top zat en een supergevoede Wukong een 0/10 stat en een onmogelijk spel aan het einde produceerde. Spelen in gouden divisies Ik kon nog steeds de wind van ELO-hel voelen, maar het was zoveel minder intens dan in zilver. Ik voelde dat ik mijn plek in de gouden laag had gevonden omdat ik de meeste van mijn gerangschikte spellen won en er maar een paar verloor. Toen ik promotie bereikte voor goud 1, maakte ik ook een vriend omdat wij twee een heel moeilijk spel hadden. Door het duo met hem te spelen, kon ik gemakkelijk de reeks platina-tiers bereiken en voor de tweede keer kon ik doorgaan naar platina. Ik kan dit bedanken voor het feit dat ik ervoor heb gekozen om deel te nemen aan een ELO-boost die het mogelijk maakte om te genieten van het competitieve spel in de rij van de door League of Legends gerangschikte wachtrij.