ELO boost blog deel 1

Hallo iedereen! Het is mij een eer deel uit te mogen maken van de blogactiviteit van BoosRoyal. Om te beginnen was ik een losse League of Legends-speler, jaren geleden. Ik leerde over het spel via een vriend van mij op de middelbare school. Hij nodigde me uit om 's middags of in het weekend met hem te spelen. 'Het is een gratis spel, het is het proberen waard', zei ik tegen mezelf. Als ik nu terugkijk, denk ik dat we klassieke noobs waren, maar wie niet toen hij de game voor het eerst speelde. Hoe dan ook, het eerste belangrijke punt van deze beoordeling zou moeten zijn hoe ik besloot om een ​​ELO-boost voor mezelf te kopen. Toen het eerste seizoen van League of Legends voorbij ging, kregen we allemaal het idee hoe het spel goed gespeeld moest worden. Het was het volgende seizoen van de game toen we voor het eerst gerangschikte games probeerden. Toen we gedurende het hele seizoen vooruitgang boekten, zag ik dat ik niet in staat zou zijn om te finishen waar ik mezelf had geprojecteerd toen het seizoen ten einde liep. Ik zat in zilver III, maar ik wilde echt in goud eindigen om alle beloningen te krijgen. Dit was het moment waarop ik me herinnerde dat iemand de ELO-boost noemde. Ik wist niet wat het was en hoe zou het werken dus ik google ELO boost. Dit was de eerste keer dat ik een ELO boost-website bezocht. Onnodig te zeggen dat vanaf de vele pagina's die na de google-zoekactie verschenen, BoostRoyal als eerste de aandacht trok vanwege zijn coole naam. De eenvoudige structuur van de website maakte het gemakkelijk om alle belangrijke details van ELO-boost te begrijpen. Ik lees alle informatie die ik kon vinden tot onderaan de hoofdpagina. De site maakte duidelijk dat ik kon kiezen uit twee typen ELO-boost. De eerste was een pay-per-win-service, de andere is divisieboost, wat het mogelijk maakt om je LoL-account te verhogen naar een specifieke gerangschikte divisie van je verlangen zoals ik had geleerd van de beschrijving. Ik aarzelde niet veel vanaf dat punt, ik had het duidelijke doel voor ogen. Ik wilde vóór het einde van het seizoen in gouddivisie zijn. Om de laatste vragen te wissen die ik nog steeds in gedachten had, heb ik het F.A.Q-menu gecontroleerd op antwoorden. Ik heb gevonden wat ik zocht, dus ik ga door met mijn aankoop. Er is een serie foto's die het aankoopproces laat zien. Daarmee was het gemakkelijk om het hele proces te doorlopen. Omdat ik geen PayPal-rekening had, gebruikte ik mijn creditcard om de ELO-verhoging te betalen, maar toch ging het proces via PayPal, waardoor de aankoop absoluut veilig was. Ik finaliseerde mijn aankoop en de boom waarin ik zat. Mijn ELO-boost is net begonnen!