Een recensie over ELO-boosting

Hallo summoner! In het volgende zal ik proberen om u een eerlijk beeld te geven van ELO-boosting, waarbij ik mijn beste kennis en ervaring gebruik. Allereerst, wat is ELO stimuleren, waar gaat het over? Om een ​​volledig beeld te krijgen van ELO-boosting, zal ik je door zijn geschiedenis en zijn doel leiden.

Wat is ELO een boost? Om het antwoord te krijgen, moeten we eerst het ELO-beoordelingssysteem en de geschiedenis ervan leren kennen. Het ELO-beoordelingssysteem is gemaakt en vernoemd naar Arpad Elo, een Hongaarse schaker. Het is een methode voor het berekenen van de relatieve vaardigheidsniveaus van spelers. Dit systeem is ontworpen voor één op één spellen, zoals schaken. Het is een perfecte formule, maar als het gaat om teamspellen is het niet meer vlekkeloos. En zoals je weet is League of Legends een spel met vijf concurrenten versus vijf spelers. Rekening houdend met dit feit kan het ELO-beoordelingssysteem slechts 5 keer minder nauwkeurig werken, zonder rekening te houden met andere factoren.

Als u dit leest, overweegt u misschien een ELO-boost aan te schaffen, waarschijnlijk omdat u het slachtoffer bent van de gebreken in het ratingsysteem. Wat bedoel ik met het slachtoffer? Aangezien het ELO-systeem niet is ontworpen voor een teamgame, kunt u valse resultaten behalen, omdat het zeer waarschijnlijk is dat spellen verloren gaan vanwege andere teamleden. Dit is het punt waar de ELO-formule faalt: je wordt niet beloond door je vaardigheden, het is het vaardigheidsniveau van het team waar het om gaat.

Hier komt ELO in beeld. Deze service bestaat al sinds het begin van het spel. Het werd geïntroduceerd om het probleem van veel spelers op te lossen: naar het niveau en de divisie gaan waar ze thuishoren. Naarmate seizoenen verstreken in League of Legends, verbeterden de ELO-boostingservices in de loop van de tijd, maar het hoofdidee bleef hetzelfde. Door een ELO-boost aan te schaffen, bestelt u een professionele meester of uitdager om uw League of Legends-account een boost te geven op het niveau en de verdeling van uw wensen.

Als conclusie: wie raad ik ELO-boosting aan? Ik raad je aan ELO te boosten als je moeite hebt om het proces in het spel te maken en je voelt dat je veel beter zou kunnen presteren in een hogere divisie. BoostRoyal biedt kwaliteit en snelle boosting met verschillende soorten kortingen. Aarzel niet om van deze geperfectioneerde diensten te genieten, ga weg uit ELO-hel en geniet van het spel zoals het bedoeld was voor
More posts
9 april 2020

Waarom zijn League plekken goed

Een patch is een wijziging in de bestanden van een spel. In League of Legends, dit gebeurt op een regelmatige basis. De spelers van LoL weten te verwachten dat ze, en ze moeten daadwerkelijk worde...

Read more