Een ELO-booster worden Deel II

Ten eerste had ik wat basiswerk nodig om wat ervaring op te doen die ik kon schrijf in mijn aanmeldingsformulier. (Er is een sollicitatiebrief die elke booster bevat moet schrijven om een ​​ELO-boostjob aan te vragen bij een officiële ELO-boost site) Mijn eerste banen waren voor mijn vrienden in League of Legends. Sommigen van hen hadden lage ELO dus bood ik mijn diensten aan voor een echt goedkope prijs om te oefenen. Om eerst eerlijk te zijn had ik wat problemen. Het zag er niet goed uit als ik begon te werken aan een account, maar in plaats van winnen begon ik wat te verliezen games, kunt u zich voorstellen. De reden dat dit mij overkwam, is dat ik het ben geweest al zo lang in de toplagen spelen, dat ik vergat hoe het spel werkt wanneer je een team vol noobs, vertrekkers en toxische spelers hebt. Het was niet nodig lang toen ik me realiseerde dat dit echt een ELO-hel is die ik lang heb vergeten geleden op dat moment. Hoe dan ook, ik keerde al snel terug naar mijn klassieke spelstijl. Ik begon met speel met de over-powered-kampioenen en niet de nerveuze. In een gebruikelijke spel dat ik kreeg tijdens de eerste periode van het spel. Vanaf dat moment ben ik nog steeds moest oppassen. In een 5v5 ELO hell-game is het gemakkelijk om een ​​reeds gewonnen spel te verliezen vooral als je een verlater een toxische speler hebt die alleen zijn toetsenbord gebruikt natuurlijk in de chat, en een feeder. De sleutel was om gevoed te worden en gefocust te blijven win het spel. Ik werd al snel ervaren op dit punt. Toen ik echt goede vooruitgang maakte in de accounts van mijn vriend, vond ik dat dit het moment was om naar een te zoeken werk bij een echt ELO-boostbedrijf. Ik schreef een eerlijke sollicitatiebrief met mijn eerdere ervaringen met het spel. Omdat er geen geschreven voorbeelden online zijn Ik heb mijn eigen creativiteit gebruikt om een ​​brief te maken die zich onderscheidt van de anderen. Zoals later bleek dat ik daarmee succesvol was. Ik stuurde mijn brief naar veel verschillende bedrijven. Al snel kwam een ​​van die bedrijven bij me terug en ze boden me een plaats daar het ELO-bootspeloton. Om mijn plaats officieel te maken, moest ik een try-out doen baan voor hen. Ik herinner me de exacte bestelgegevens. Mijn taak was om een rekening van platina I met ruit IV, omdat de klant in platina vastzit voor a terwijl hij zich tot ons wendde om hem te helpen. Ik was echt nerveus omdat ik niemand eerder zo hoog heb gebracht, platina was het maximum dat deed ik eerder en ik was ook nerveus omdat het mijn proefbaan was. Gelukkig ging alles geweldig. Ik verloor slechts 2 wedstrijden en bereikte diamant zeer snel. Ik kreeg de baan en ik was officieel in het systeem van ELO-boosters waar ik kan de orders die de pagina ontvangt vergrendelen. Nu ben ik ontelbaar orders achter mijn rug. Ik ben blij dat het zo is gebeurd omdat ik het kan spelen favoriete spel terwijl het verdienen van geld dat absoluut een groot ding voor me is. Ik ben blij om bij BoostRoyal te werken en in de topcirkel van boosters te zitten.