Een ELO-booster worden Deel I

In dit artikel zal een ELO-booster zijn reis delen met een reguliere League of Legends-speler voor een professionele hoge ELO-speler die werkt zoals hij speelt het spel. Een vriend heeft me een paar jaar geleden de game aanbevolen. Dat alles kan herinneren dat ik direct verslaafd raakte aan het spel. Ik raak niveau 30 snel met mijn vrienden en aan het einde van het seizoen keken we Fnatic aan het winnen Dreamhack, wat de manier waarop we voor altijd spelen heeft veranderd. Vanaf dat moment ben ik begonnen Gerangschikte spellen spelen. De tactieken van Dreamhack volgen en kijken naar de voors voor de game Ik bevond me al snel in de bovenste divisies van het spel. Wij speelden die teamwedstrijden meestal in die tijd, waardoor we er gemakkelijk aan konden werken ons teamwork dat we in die tijd hebben gekopieerd van de beste teams. Zoals sommigen van mijn gestopt het spelen van het spel of het gerangschikte team wierf een aantal nieuwe leden aan, maar het was nooit het weer hetzelfde. Toen het team uit elkaar viel, was het de tijd dat ik serieus begon het spelen van solo ranked games. In het begin vond ik het moeilijk om op hetzelfde te spelen niveau zoals ik eerder deed met mijn team. Sommigen zouden zeggen dat dit normaal is, sindsdien in een team spelen is altijd gemakkelijker. Aan de andere kant, wanneer je een solo start spel krijg je nog steeds een team. De sleutel voor mij om mijn beste prestatie te leveren was leren omgaan met mijn team in solo wachtrijspellen. Tijdens het spelen gerangschikt met vrienden was het normaal om op een prettige manier contact te maken met mijn vrienden. In solo wachtrij het is een heel nieuw verhaal. Vanwege de toxiciteit van de speler in de lagere divisies begon mijn solo gerangschikte carrière als een grap. Al snel besefte ik dat er is nauwelijks iets dat ik kan doen om mijn team te helpen de wedstrijden te winnen als het gaat om communicatie. Na vele pogingen en mislukkingen was dit het punt toen ik aan mijn spel begon te werken. Het is een veel voorkomend feit dat ELO-boosters de gewoonte hebben om alleen op zichzelf te vertrouwen. En dat was de sleutel tot mijn succes in solo gerangschikte games. Sindsdien kostte het me één en een half seizoen om mezelf in de uitdagerlaag te zien. Het was een lange reis maar het was het waard. Terwijl ik het spel onder de knie had en ik in de toplagen bleef al een tijdje besloot ik het spel voor geld te spelen. Als een professional in een LCS-team Ik maakte geen schijn van kans. Dus besloot ik om te doen wat ik het beste doe, ELO stimuleren.