Duizenden vieren op de straten van China als EDG wint werelden 2021

De recente triomf van Edward Gaming op de werelden 2021 is meer dan alleen een kampioenschap voor het team en vele andere mensen in China.

Tijdens de avond van 16 november 2021 ontmoetten mensen buiten met een tint van hoop. Waarom vraag je dat? Welnu, hun favoriete team EDG bevond zich op de cusp van het winnen van de Summoner's Cup in de Grand Finales naast Korea's DWG KIA.

Weinig verwacht dat ze veel van een gevecht tegen de verdedigende kampioenen opduiken en rechtmatig zo. EDG arriveerde in dit stadium als de nummer één concurrent van hun respectieve competitie, die te verwachten is voor elk team om te doen als het in die positie wordt geplaatst.

EDG honelt hun weg naar de finale door een underwhelming-einde naar hun groepsfase en twee opeenvolgende slopende series, in tegenstelling tot DWG, die veel stoom droeg uit hun huidige werelden.

Desalniettemin heeft de gedenkwaardige kwalificatie van de finale de geesten van fans ongetwijfeld hoog. Na bijna 10 jaar in de LPL, die ze vele malen op de werelden zagen en zes binnenlandse titels win, bereikte het team uiteindelijk de fans die de fans altijd had voorgesteld.

Hoewel er nog steeds een reden was om zich zorgen te maken over de vraag of EDG hun buitengewone reis zou kunnen voltooien, versloeg ze moeilijke tegenstanders van Gen.G naar Royal Never Give Up to Facing DWG.

De meeste fans verwachtten dat de magie van EDG net toen en daar vervalt. Daarom was de score tijdens de serie achter 2-1.

De wacht van het team was op de ideologie van de fans gelijk. Naar de verrassing van de fans begon het team echter boven de verwachtingen te spelen vlak voordat EDG klaar was met het toernooi.

EDG vs. DK

EDG Overschrijd DWG om Game 5 te forceren door eliminaties te onderzoeken via een uitstekende vroege game en cruciale smijtrijden wint. Dat was de tweede keer ooit in de laatste geschiedenis van de wereld.

Edward Gaming vervolgde een beslissende die druk en voerde enkele van de meest opmerkelijke runs in de geschiedenis van het toernooi. Door hun inspanningen kregen ze de Summoners Cup en bekroonde de King van de League.

Het team stelt dat "we het gevoel hebben dat al onze inspanningen eindelijk zijn afbetaald." EDG-ondersteuning, Meiko, sprak ook op een persconferentie van een post-serie en zei dat het het gelukkigste moment in zijn carrière was.

Duizenden Chinese fans vieren hun prestatie op verschillende locaties als het team in het jubelen. Dit omvat sommige individuen die half naakt waren met de EDG-vlag in hun handen. College-slaapzalen dienden als goklocaties waar incalculable weddenschappen werden betaald.

Een van de meest opwindende dingen over de overwinning was het stadion. Het was vol met duizenden fans die juichte en leidde hun team naar de overwinning. Je kunt dit zelfs vergelijken met iets dat lijkt op een belangrijk evenement zoals de Olympische Spelen.

conclusie

China is alomtegenwoordig bekend om zijn liefde voor esport, die toonde in de ongebreidelde emotie die wordt weergegeven door de fans van Edward Gaming. Mensen, oud en jong, verzamelden zich om de winst van het team te vieren, en we kunnen niet wachten om te zien waar EDG in het volgende werelden kampioenschap eindigt.

Moe van het nivelleren van een nieuw account in normalen wanneer u een nieuw account nodig hebt? Probeer onze power-nivelleerservices of koop eenvoudig een gestapeld account uit onze winkel !