De strijdlust ontketenen: Een verkenning van Wild Rift Patch 4.3

Introductie: De vechtgeest update

Welkom bij de Fighting Spirit Update, Wild Rift Patch 4.3! Deze patch zit boordevol kracht en introduceert een nieuwe kampioen, Nilah, en een heleboel gameplay-updates. Het rune-systeem is vernieuwd, boot enchantments zijn aangepast en er zijn balansaanpassingen gedaan. De patch introduceert ook een nieuw evenement, het legendarische Tournament of Souls, met nieuwe skins en een nieuwe spelmodus.

Nieuwe kampioen: Nilah, De Ongebonden Vreugde

Nilah, een ascetische krijger uit een ver land, is de nieuwste toevoeging aan het Wild Rift-rooster. Ze gaat op zoek naar de dodelijkste tegenstanders ter wereld om ze uit te dagen en te vernietigen. Nilah won haar krachten door een ontmoeting met een lang gevangen demon van vreugde en kanaliseert nu de vloeibare vorm van de demon in een zwaard van ongeëvenaarde kracht. Haar release staat gepland voor 21 juli om 00:01 UTC.

Wild Pass en Ranked Seizoen 10

De Wild Pass introduceert Dream Raider Thresh, waarmee spelers veel goodies kunnen verdienen. Patch 4.3 markeert ook het begin van een nieuw ranked seizoen, met Glorious Basilisk Jarvan als de nieuwe ranked skin. Er zijn veranderingen aangebracht aan het ranked systeem, waaronder een nieuwe rang boven de uitdager en aanpassingen aan de Legendary Queue.

Nieuw speltype: Tag Duel

Tag Duel, een 1v1-modus waarin het doel is om je tegenstander meerdere keren te doden, wordt in deze patch geïntroduceerd. Spelers kiezen drie kampioenen en kunnen tijdens het spel tussen ze wisselen, waarbij elke wissel supermeters verbruikt. Dit speltype speelt zich af in een kleine arena zonder minions, zodat spelers zich kunnen concentreren op de gevechten.

Soul Fighter-bounty en evenementen

De Soul Fighter Bounty is een promotie waarbij spelers kans maken op Soul Fighter Draven (Special Edition). Je kunt dozen kopen voor 400 Wild Cores per stuk, waarbij je per geopende doos kans maakt op verschillende voorwerpen. Het Soul Fighter-evenement begint op 21 juli om 00:01 UTC en biedt spelers de mogelijkheid om mee te doen aan het legendarische Tournament of Souls.

Kampioen veranderingen: Lux, Ornn en Soraka

Verschillende kampioenen hebben in deze patch aanpassingen gekregen. Lux heeft te veel gepresteerd in de Mid en Baron Lane, dus haar passieve en tweede vaardigheden zijn aangepast. Ornn's vaardigheden waren te veel voor zijn vijanden om aan te kunnen, waardoor zijn stats zijn verlaagd. Soraka's helende kracht en overlevingsvermogen zijn te sterk geweest, wat heeft geleid tot aanpassingen om haar meer in lijn te brengen met haar mede-enchanters.

Gameplaywijzigingen: Runen en voorwerpen

Het runensysteem is opnieuw ontworpen om spelers meer opties te geven. Er zijn verschillende nieuwe runes geïntroduceerd, waaronder Glacial Augment, First Strike, Last Stand en meer. De patch introduceert ook veranderingen aan items, waaronder de toevoeging van Ancient Coin als nieuw support-item en aanpassingen aan Spectral Sickle en Relic Shield.

Conclusie: Een patch boordevol spanning

Patch 4.3 brengt een heleboel spannende veranderingen naar Wild Rift. Van de introductie van een nieuwe kampioen en spelmodus tot belangrijke gameplay-updates en kampioensaanpassingen, deze patch zal de meta zeker opschudden en spelers nieuwe strategieën bieden om te verkennen. Geniet van de actie en zie je terug voor Patch 4.3a!