De beste CPU's en grafische kaarten voor gamen in 2021

Als het gaat om het winkelen voor de beste CPU's en grafische kaarten voor gamen in 2021, wil je de prestaties en functies die aan het budget die je hebt opgesteld om deze grafische kaarten en CPU's in evenwicht te brengen. Voordat we in de verschillende producten komen, willen we graag markeren, het is van vitaal belang dat u een paar boodschappentips begrijpt om ervoor te zorgen dat u de beste items krijgt.

Shopping Tips:

Wanneer u een grafische kaart of CPU koopt, moet u overwegen:

AMD en Intel

Bij het kiezen van CPU's, kunt u niet verliezen met AMD of Intel. Dit is vooral het geval voor AMD, omdat het betere CPU's maakt. Niettemin is het verschil in de prestaties tussen Intel en AMD ongelooflijk minimaal, vooral als het gaat om gamen. Met dat gezegd wordtde, is AMD bekend om taken af ​​te handelen, zoals sneller videobewerkingen, hetgeen typisch uit extra draden en kernen.

kloksnelheid en kernnummer

Het is van vitaal belang om te onthouden dat kloksnelheid belangrijker is dan het kernnummer als het gaat om gamen. Deze hogere CPU-kloksnelheden produceren betere prestaties als het gaat om gewone en eenvoudige taken, zoals gamen. Aan de andere kant kunnen meer kernen u helpen om tijdrovende workloads in een sneller tempo te voltooien.

combinaties

Als het gaat om het kopen van CPU's en grafische kaarten, is het van vitaal belang dat u geen sterke CPU koppelt met zwakke grafische kaarten. De belangrijkste reden hiervoor is dat u tegenspreken dat de voordelen van deze sterke CPU zijn opgedaan, omdat deze slechte grafische kaarten zijn prestaties niet verbeteren.

Onze favoriete combinaties voor de beste CPUS- en grafische kaarten voor gamen in 2021

Met dat gezegd hebbende, kunnen we u nu onze toppeningen presenteren die de beste CPUS- en grafische kaarten opnemen voor gamen in 2021.

GTX 1050, 1650 of RX 570

Als het gaat om het kiezen tussen deze verschillende opties, raden we aan om met de nieuwere GTX 1650 te gaan. De reden hiervoor is dat het betere prestaties biedt en beschikbaar is tegen een iets hogere prijs. Veel klanten kiezen voor deze 1050 omdat je ongeveer $ 10 tot $ 20 kunt besparen, maar je zult dit waarschijnlijk betreuren. Niettemin, als je het geluk hebt om de RX 570 te vinden, moet je dit zeker kopen via een van de andere opties.

de juiste grafische kaarten

Met dat gezegd hebbende, kunt u doorgaan met het kiezen van uw grafische kaart. We hebben twee topopties die een hoge prestaties bieden zonder een nog hoger prijskaartje. Hier zijn onze topkeuzes:

Nvidia GeForce RTX 3080

Deze NVIDIA GeForce RTX 3080 is uitgerust met een boostklok van 1.710 MHz, een basisklok van 1.440 MHz, CUDA-kernen van 8.704, een geheugenklok van 19 GT / S en nog veel meer ongelooflijke functies. Niettemin is het op grote schaal geliefd voor zijn ongelooflijke Gen-on-Gen-prestaties terwijl de straaltracering geen offer is bij het gebruik van de grafische kaart.

AMD Radeon RX 6800 XT

De AMD Radeon RX 6800 XT is uitgerust met veel ongelooflijke functies die vergelijkbaar zijn met de NVIDIA GEFORCE RTX 3080 terwijl goedkoper is, wat altijd een belangrijk pluspunt is. Het is ook uitgerust met 4k excellence en werkt om uw ervaring te verbeteren tijdens het gamen. Wat kun je nog meer vragen als het gaat om een ​​grafische kaart?