Bjergsen komt terug naar mid-lane voor teamlamp

Bjergesn is een competitie van Legends Veteran Player met meer dan negen jaar ervaring in het veld. Hij heeft een zeer succesvolle carrière als speler en coach voor al die jaren, maar hij besloot onlangs niet om zijn pad als coach voort te zetten, omdat hij wenst terug te keren naar het spelen van dit komende seizoen.

Dit artikel is bedoeld om alles te laten zien over zijn terugkeer- en loopbaanuitsteeksels voor 2022. Als u hier meer over wilt weten, blijf en blijf lezen.

Bjergsen's grote retour

Hoewel hij eerder met TSM had gespeeld voor de meerderheid van zijn carrière, deze keer kwam hij niet op als lid van hun team. In plaats daarvan gaat hij met teamvloeistof spelen, wat een enorme nieuwe stap in de carrière van deze ster vertegenwoordigt.

Bjergsen heeft zijn waarde bewezen met dit nieuwe team bij hun eerste gevecht samen, terwijl hij negen van de 11 kills van de dag negen.

Deze situatie heeft echter een enorme tol op TSM genomen, omdat Bjergsen al zoveel jaren een van de fundamenten van het team was geweest, en hij had zelfs de eigendom ervan. Niettemin eindigde zijn contract afgelopen november, en sindsdien heeft hij een nieuw carrièrepad in verschillende horizonten gecreëerd.

Ten eerste beschouwde hij overwogen zijn levenslange positie in de mid-rijstrook te verlaten, omdat hij wilde experimenteren met een ander perspectief van het spel.

Wat niettemin kwam, wat valt die vonk tot zijn carrière in het midden van zijn geliefde positie niet in de mid-rijstrook liet, maar het in een ander team deden. Deze keer had de teamlamp het ongelooflijke geluk om zo'n getalenteerde speler zoals hij op hun rooster te hebben, die het team in de scores heeft afgebroken en duwt.

Het was een uitdaging om terug te komen naar het veld na een jaar met pensioen te gaan, omdat veel coaches de neiging hebben te denken dat ze gemakkelijk terug kunnen komen en zo goed en wendbaar is, maar dat is zelden het geval. Bjergsen moest zichzelf bewijzen dat hij had wat nodig is om terug te keren naar competitieve gaming, maar om dat te doen, moest hij intensieve training van maximaal 10 uur spelen.

Dat was echter niet genoeg voor hem. Hij nam uiteindelijk een intensieve bootcamp in Korea om weer in de vorm te komen, waar hij zichzelf intensief zou opdragen aan de leerfase en zijn grenzen testen om te zien of hij nog steeds het uithoudingsvermogen had om als een pro te trainen.

Bottom Line

Bjergsen is slechts een van de ongelooflijke pro-gamers die we in professionele gaming deze 2022 zullen zien, en hij is weer in het veld om ons te bewijzen waarom we hem in de gaten moeten houden voor de rest van zijn carrière .

Als u meer wilt weten over ESPORTS-nieuws en League of Legends Pro-gamers, aarzel dan niet om de rest van onze pagina te bekijken. Geniet van het spelen naast onze premium boosters met behulp van onze DUOQUEUE Boosting Services !