Beste wilde riftkampioenen

Sinds de lancering van League of Legends: Wild Rift , dit online Multiplayer Arena-spel is een hit. Het is vijf op vijf online strategiespel waar spelers van over de hele wereld kunnen samenwerken. Het doel van Wild Rift is om, als een team, de jungle op te nemen, torentjes te vernietigen om het volgende niveau te bereiken terwijl ze ook de vijandelijke basis elimineren. Als de tegenstanders voor het hoofdkwartier voor de ander komen, verliezen ze.

Hoewel het spel relatief nieuw is, heeft het veel gamers-aandacht gekregen die grote strategie en precisie hebben aangetoond.

De Top Wild Rift-kampioenen als het gaat om het spelen van Legendes: Wild Rift omvat:

Braum

Beschouwde de Warden, Braum is geschikt bij het spelen van Dragon Lane als ondersteuning. Bij het spelen met Braum kan men verwachten veel magische schade te doen, evenals de menigte controle. Bij het spelen van Braum is het het beste om de voorkant van het leven, zwakte, loyaliteit en pakken een Hunter Keystone te gebruiken.

Vraagt ​​u zich af welke zwakte voor zo'n zware hitter kan zijn? Braum heeft een zwakte tegen Soraka, Janna en Sona.

Er is iets om op te merken is dat Braum als uitdagend wordt beschouwd om te spelen; Daarom, als je de vaardigheden hebt, waarom niet overwegen Braum?

darius

Darius verwees als De hand van Noxus , wordt beschouwd als een juggernaut en wordt in het algemeen gespeeld in Baron Lane als een jager. Darius is een personage dat hoge fysieke schade toebrengt. Bij het spelen van Darius wordt het aanbevolen om veroveraar, brutaal, geest en jager keystone te gebruiken.

Moet je tegenstander Akali, Teemo of OLAF gebruiken, misschien zit je in de problemen, want dit zijn de drie zwakheden van Darius.

gragas

Als u de voorkeur geeft aan de jungle-rijstrook, overweeg dan GRAGAS te gebruiken als uw League of Legends - Wild Rift -kampioen. Beschouwd als een voorhoede, kunnen gragas veel magische schade aanrichten en een menigte controle bieden.

Overweeg bij het gebruik van gragas, het gebruik van elektrocute, zwakte en jager Keystone. Mocht u gragas aan uw zijde hebben, overweeg dan om Ashe en Malphite als een sterkte toe te voegen; Lee Sin of Gragas is echter zijn zwakte.

zed

Spelers die de voorkeur geven aan de middelste rijstrook, zijn het meest waarschijnlijk om Legends Assassin Zed te selecteren. Hij doet de meest fysieke schade en biedt bekwame mobiliteit. Bij het spelen met ZED zijn de ideale runen het elektrocute, brutale en spirit Walker Keystones .

Een zwakte van het personage ZED is KENNEN, KALI en JAX; ZED speelt echter goed met VI en NASUS.

ezreal

Een Marksman in League of Legends, Ezreal is een kampioen als Braum, speelt goed in de Dragon Lane. Hij biedt gemengde schade en goede mobiliteit. Overweeg bij het spelen met Ezreal, overweeg dan Conqueror, Gathering en Manaflow Keystones. Ezreal wordt beschouwd als een van de meer betrouwbare wilde kloofkarakters.

Wat is een zwakte voor deze gouden kampioen? Draven, Tristana en Vayne zijn tegenstanders om op hun hoede te zijn.

Kies verstandig in Wild Rift

In een spel waarin strategie essentieel is, zorg er dan voor dat je je kampioen beschouwt, evenals hun sterke en zwakte. Er is een reden waarom deze vijf kampioenen de beste picks zijn, en het is omdat ze ondanks hun tekortkomingen nog steeds bovenaan hun tier staan.