Best Wild Rift Champions for Beginners

Wild Rift: League of Legends is nu toegankelijk en downloadbaar op mobiele apparaten wereldwijd. Naarmate het spel geen kampioenen of skins heeft, moeten alle spelers helemaal opnieuw beginnen.

Na het afronden van de tutorial kunnen gamers kiezen tussen de vijf beginnerskampioenopties. Blijf lezen om de verschillende kampioenen te bepalen en welke factoren nieuwkomers moeten overwegen om de juiste voor zichzelf te kiezen.

Wie zijn de vijf kampioenen?

De vijf kampioenen voor beginners om uit te kiezen, zijn onder meer: ​​

 1. Jinx - Bot Lane Marksman
 2. Blitzcrank - Bot Lane-ondersteuning
 3. AHRI - MID LANE MAGE
 4. Master Yi - Jungler
 5. GAREN - TOP LANE

  Jinx - Bot Lane Marksman

  Jinx is een optie op instapniveau voor Marksman-tekens; Ze is echter niet zo simpel als de andere groepsopties. Marksman-kampioenen zijn afhankelijk van schade met varieerde stakingen en vaardigheden, maar hun defensieve en gezondheidsstatistieken zijn slecht. Deze kampioen is een krachtig individu in de verdere delen van het spel, maar Jinx heeft veel problemen in de rijstrook. In de baan zijn haar vaardigheden niet erg handig en zijn haar automatische aanvallen slecht zonder voorwerpen. Met haar belangrijkste vaardigheid kan haar schakelen tussen twee wapens en het leren dat vuurwapen in bepaalde scenario's gebruik maakt.

  BlitzCrank - Bot Lane Support

  BlitzCrank is een krachtige en redelijk eenvoudig te leren ondersteuningskampioen, waardoor hij een uitstekende keuze is voor nieuwkomers. De ondersteuningspositie is flexibel en verschillende personages kunnen het spelen, maar elke individuele kampioen heeft een unieke manier om de Marksman te helpen. Blitzcrank wordt geholpen door zijn haak, die werkt door tegenstanders tegen hem te tekenen, ze op een kwetsbare plek zetten. De kampioen kan ze eruit halen en zijn rijstrookassistent voldoende gelegenheid biedt om schade aan te wagen.

  Ahri - Mid Lane Mage

  In Wild Rift is Ahri de Mid-Lane Starter-kampioen. Ze is niet uitdagend om mee te spelen; Ze komt echter met een leercurve. Haar automatische stakingen brengen zeer minimale schade toe, dus hangt ze voornamelijk af van haar vaardigheid in de strijd. Haar eenvoudige strategie is om haar charme vaardigheid te gebruiken om tegenstanders hulpeloos te maken. Wanneer ze haar ultieme verkrijgt, blinkt ze uit bij het gieten en roamen. Ahri is een must-have voor Mid-Lane-teams.

  Master Yi - Jungler

  Master Yi is een Jungler van een beginner. Zijn vaardigheden zijn eenvoudig te gebruiken; De taak zelf is echter een uitdaging. Junglers verdienen expertise en goud door jungle-monsters te vernietigen terwijl ze ook hun ploeg helpen door verschillende rijstroken te halen. Om zich op de hoogte te zijn van waar men op een bepaalde periode moet zijn, hebben junglers een uitstekende milieubewustzijn en tactische vaardigheden nodig.

  Spelers die junglers willen zijn, moeten Master Yi kiezen vanwege het feit dat hij de Single Beginner-kampioen is die verkrijgbaar is in Wild Rift. Meester Yi-gamers moeten zich concentreren op de zorg voor de jungle in plaats van te bakken, maar toch mogen ze geen eenvoudige kill passeren.

  Garen - Top Lane

  Garen is hoogstwaarschijnlijk de ideale keuze voor nieuwkomers. Zijn vaardigheden zijn efficiënt en snel, en Garen is aanpasbaar. Spelers kunnen verschillende itemmodellen op deze kampioen uitproberen om te zien welke effecten ze ontvangen, inclusief een schade of tankbouwen.

  Garen is een uitstekende optie voor nieuwe gamers die niet zeker weten welk karakter te kiezen. Spelers kunnen plezier hebben met andere facetten van wilde rift zonder hun tijd te concentreren op het beheersen van hun kampioen omdat hij niet veel oefening kost.

  Welke kampioen ga je kiezen?