Zal er een League of Legends 2 zijn?

Voor het geval een ontwikkelaar het recht heeft verdiend om na te denken over een vervolg, is het Riot Games. De Multiplayer Online Battle Arena of MOBA-game van deze studio, in de volksmond bekend als de League of Legends, is onmiskenbaar een enorm succes geworden.

Deze game brak ongeveer 27 miljoen actieve alledaagse gebruikers en was geliefd bij zowel critici als gamers vanwege de zeer verslavende gameplay. Niettemin heeft Riot Games nooit aangekondigd dat er een vervolg komt. Dus het is duidelijk dat League of Legends 2 niet gebeurt.

De woordvoerder van het bedrijf liet weten dat LOL-vervolg geen deel zou uitmaken van de plannen van de studio. In plaats daarvan verklaarden ze dat als gevolg van de titel 'online aard zonder fysieke aankoop verwacht wordt dat ze vrijgegeven worden, gameontwikkelaars zich meer willen richten op het maken van meer updates en patches voor de grotendeels succesvolle en bekende MOBA-titel. & Nbsp; Dit kan oneindig doorgaan. Zelfs een senior-artiest in oproer onthulde dat hij zelfs wilde dat zijn kleinkinderen dit speelden.

Het is een gewaagde verklaring om te maken. Maar Riot kan uiteindelijk zelfvertrouwen hebben. De dagelijkse actieve gebruikers van League of Legends verdubbelden dit jaar, en er is een enorme groei sinds de eerste lancering in 2009, en dit bleef daarna.

Riot Game Studio denkt altijd aan manieren om de titel te verbeteren en is zelfs begonnen met het maken van updates om ervoor te zorgen dat hun in-game bots zich gedragen als menselijke spelers. Gezien het digitale karakter van LOL zien ontwikkelaars geen reden waarom ze moeten ophouden dingen beter te maken voor de beste gebruikerservaring.

Maar zonder League of Legends 2 betekent niet noodzakelijk dat Riot weigert om aan andere IPS en projecten te werken. Nu blijven ontwikkelaars stil en toch enthousiast over wat de toekomst te bieden heeft. Riot wordt niet onder druk gezet om nieuwe aanbiedingen uit te brengen, maar League of Legends zal de eerste en enige titel blijven.

Ondanks het feit dat je League of Legends 2 nog niet hebt gespeeld, is het zeker dat miljoenen gamers over de hele wereld voldoening vinden en veel plezier en opwinding hebben bij het spelen van de League of Legends. Het zoeken naar een ander vervolg komt niet eens in je op omdat de originele LOL erin is geslaagd om ze alles te bieden wat ze nodig hebben voor een unieke en plezierige spelervaring.

League of Legends blijft daarom nummer één en de enige voor talloze gamers over de hele wereld. Deze game bevat een plekje in de gamers & rsquo; hart.