What is ELO Boosting?

Als u al speelt League of Legends, bent u waarschijnlijk goed op de hoogte van al het jargon in verband met het spel. Een van de termen die u zou kunnen hebben over te komen is “ELO stimuleren.” Wat is ELO stimuleren, maar, en wat betekent het voor u?

ELO Boosting - Defined

ELO stimuleren is een dienst voor League of Legends-spelers. Ook bekend als Match Making Rating, of MMR, in principe is het wanneer een hoge ELO speler speelt speler van een andere persoon om te verhogen ... of boost ... hun spel ranking.

Om dit te doen, de speler wil de boost, de boostee, zal de booster toegang tot hun account te geven. Zodra de booster een bepaalde competitie bereikt, de boost is voltooid en het boostee krijgt hun account terug. Nu kan de boostee spelen in een gloednieuwe afdeling zonder dat in het werk.

Hoewel de rekening gaat door het proces van het stimuleren van de eigenaar van het account kan niet inloggen of speel League of Legends.

Voordelen van ELO stimuleren

Zoals u waarschijnlijk kunt voorstellen, zijn er een aantal voordelen aan ELO stimuleren. In de eerste plaats natuurlijk, dit helpt u om een ​​level omhoog snel en je kunt dingen doen zoals unlock het einde van het seizoen Victorious huid. U kunt ook naar het vorige seizoen rang of elevate slaan tot Master tier. Andere spelers willen alleen maar om hun vrienden te verslaan of pronken met een hoge rang.

Een ander groot voordeel van ELO stimuleren omvat niet hebben om alle uren spelen van het spel te brengen. In plaats daarvan kunt u het gewenste niveau te krijgen zonder dat u de hele tijd besteden aan het doen is. Bijvoorbeeld, als je in Bronze 1 en u wilt Gold 4 te krijgen, kun je maanden besteden aan het doen is. Of u kunt gooien wat geld voor een booster, en krijgen daar in een kwestie van dagen.

Is ELO stimuleren van veilig?

U vraagt ​​zich misschien af ​​of ELO het stimuleren van veilig is. Er is altijd de mogelijkheid dat uw account gestolen kon als je iemand anders toegang toe te staan. Echter, er zijn tal van gerenommeerde stimuleren van diensten die er zijn in te zien. Er is ook een kans dat uw account gebanned kon. Nogmaals, hoewel, als je een gerenommeerde service te gebruiken, zal je niet echt zorgen over te maken.

Het andere goede ding over het gebruik van een gerenommeerde ELO booster dienst is dat ze een uniek IP-adres zal gebruiken voor elke boost, zodat ze een grote kans om gepakt te worden om dit te doen zou hebben. Dus ja, ELO stimuleren is redelijk veilig, maar vergeet niet, er is altijd een kleine kans.

U kunt een ELO boost te krijgen voor een paar dollars helemaal tot honderden of duizenden, dus zorg ervoor dat je je realiseert dat dit voordat je de sprong ... en gelukkig gaming te nemen.