Welke regio's zijn het sterkst in League of Legends?

League of Legends Esports is verdeeld in verschillende regio's van het spel.

Dit laat Riot gastheer individuele competities die bepalen welke teams door middel van door kunt gaan om te spelen op het wereldtoneel elk jaar.

Dit type van de competitie structuur maakt elk deel van de wereld te pronken met hun beste talent, in plaats van één regio domineren de hele wereld.

De competitie is verdeeld in zes regio's:

 • Europa
 • Noord-Amerika
 • Korea
 • Brazilië
 • China
 • Zuidoost-Azië

  Deze worden hieronder vermeld in volgorde van dominantie, evenals de top teams uit elke regio.

  Number One: China

  China heeft op dit moment het voorrecht om de sterkste regio in de League of Legends concurrerende gemeenschap. Ze hebben drie teams in de top 10, en één van hun teams bekleedt momenteel de nummer een plek in de wereld.

  FunPlus Phoenix is ​​de huidige top gerangschikt team in zowel China als de wereld en zijn de 2019 wereldkampioenen. Ze hebben een win-ratio van 64% en hebben ongelooflijk sterke overwinningen op een aantal van hun collega-wereldklasse concurrentie gehad.

  FunPlus het aandeel van de top 10 met hun collega-Chinese teams Invictus Gaming and Royal Never Give Up, die plekken vijf en acht respectievelijk vast te houden.

  Number Two: Korea

  Het argument kan worden gemaakt dat Korea is de sterkste regio, gewonnen uit China. Zij hebben twee van de bovenste vier plaatsen, in tegenstelling tot de enkele (hoewel nummer één) die China onderhoudt. Ze hebben drie teams in de top 10, die de nummer drie, vier en zes punten.

  SK Telecom T1 is de top gerangschikt team in Korea, en zij houden de eerder genoemde nummer drie wereldwijde plek.

  Het argument kan opnieuw worden gemaakt dat zij de sterkste team in de wereld, met een enorme win percentage van 73%, en bijna vijf keer de winsten die FunPlus Phoenix heeft.

  Zij delen de top 10 spotlights met collega-Koreaanse teams DAMWON Gaming en Griffen.

  Nummer drie: Europa

  Europa houdt de bronzen plek plek op de regionale League of Legends podium. Dit kan worden toegeschreven aan slechts een handvol teams die erin slagen om de verwachtingen van de Europese fans op hun rug dragen.

  Zij hebben drie van de top 10 plaatsen, met Splyce slechts tekortschieten met nummer 11.

  G2 is Europa's definitief kampioen, het verdedigen van zowel hun nummer één Europese rang en hun aantal twee globale rank van uitdagers.

  Ze hebben een winstpercentage van 63%, en kreeg onlangs geveegd 3-0 door FunPlus Phoenix. Kort daarvoor, maar ze resoluut inzetten SK Telecom T1 met een 3-1 overwinning. Een bijna perfecte rechtvaardiging voor hun nummer twee plek.

  Hun landgenoten teams Fnatic, BIG, en Splyce houdt ook belangrijke posities op het wereldtoneel.

  Number Four: Noord-Amerika

  In vergelijking met de andere drie regio's, deze laatste drie strijd om gelijke tred te houden. Noord-Amerika heeft slechts één team in de top 10, het bezetten van de tiende zelf te spotten.

  schouders deze last is Team Liquid. Ze hebben een relatief middelmatige winstpercentage van 56% en hebben net gewonnen onder de $ 1 miljoen dollar.

  Number Five: Zuidoost-Azië

  Zuidoost-Azië valt een trede op de ladder nog maar eens.

  Ze hebben geen teams in de top tien, met hun nummer één team bezet de dertiende wereldwijde rang. Buiten deze, wordt een andere Zuidoost-Azië team niet zien tot plek 35.

  J Team is het enkelvoud sterspeler voor de regio, met een overwinning percentage iets beter dan Noord-Amerika 58%. Ze hebben een winst van $ 170.000 dollar.

  Number Six: Brazilië

  In de laatste plaats komt Brazilië.

  Net als Zuidoost-Azië, Brazilië valt uit de top 10 categorie met hun top jongens zitten vast op nummer 18.

  KaBuM! Esports Houd deze plek met een winnende record van 49% en $ 180.000 in de winst.

  Een andere Braziliaanse team is niet zichtbaar totdat rank 30.

  Om samen te vatten.

  • China en Korea zijn vrij veel nek aan nek voor de nummer een plek.
  • Europe is een grondige follow-up op nummer twee.
  • Noord-Amerika heeft een solide bronzen medaille.
  • Terwijl de andere drie gewoon vechten om de restjes.

   Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now