Wat u moet weten over League of Legends 'nieuwste kampioen

Sylas is de nieuwste kampioen in de Sylas, maar de tijd nemen om zijn naam te kennen, evenals zijn capaciteiten, is slechts het begin om beter te begrijpen wat deze kampioen kan doen.

De Riot Games hebben eindelijk deze nieuwe kampioen onthuld. Een keer werd opgesloten door ketenkampioen die nu die boeien gebruikt om op de een of andere manier te jammeren tegen zijn tegenstanders of vijanden, vooral van Demacia. Zijn capaciteiten kunnen volledig online worden bekeken, maar het ultieme bekend als HiJack is het unieke en indrukwekkende vermogen; een zet waarmee hij de tegenstander kan kopiëren, vooral voor zijn gunstige gebruik.

Als je ziet hoe elk ultiem specifiek is ontworpen voor een kampioen die het gebruikt en specifieke interacties, zal dit gebeuren wanneer Sylas de beweging van een vijand steelt. U kunt online zoeken om meer te leren over hoe deze interacties werken en om erachter te komen wat er gebeurt als Sylas bepaalde vaardigheden steelt. Voordat we echter ingaan op de bijzonderheden van de vreemde interacties van een kampioen, is het noodzakelijk om te weten waar en hoe individuen Sylas moeten spelen.

Met elke kampioen die wordt vrijgelaten, is het allereerste dat de spelers proberen te achterhalen waar dit past bij de vijf rollen van de League. Als vaardigheidsgerichte kampioen met crowd control en de kans om de gevechten te beïnvloeden, afhankelijk van de kampioenen & rsquo; het ultieme dat hij kan stelen. Het is ontdekt en bewezen dat Sylas een van de best gespeeld rollen is.

De rollen waarvan wordt aangenomen dat ze het best werken voor de nieuwe kampioen Sylas zijn het midden en de jungle. Hij kan rondlopen en kan spreuken een stuk gemakkelijker stelen dan alle andere rollen, en dit geeft hem het belangrijkste voordeel. & Nbsp; Echter, vooral op posities waar Sylas deze kans heeft om zijn tegenstanders te overtreffen, ontgrendelt hij waarschijnlijk zijn ultieme vlak voordat de vijand of tegenstander het doet.

Als dit gebeurt, slaagt Sylas er nog steeds in om het ultieme te kopiëren, ongeacht of ze het erop hebben gewezen of niet. Daarom is het houden van het ultieme niet-geheven niet een praktisch tegenwicht tegen Sylas. De ultieme Sylas-kopie is eveneens gebaseerd op zijn eigen statistieken, en het niveau is daarom een ​​verzegeling van tegenstanders op een lager niveau & rsquo; move kan Sylas in staat stellen om het met veel meer kracht terug te krijgen.

Door al deze details te leren, ben je waarschijnlijk nu bekend met de nieuwste kampioen van League of Legends.