Wat te doen voor een soepele en leuke LOL-spelervaring

Liga kan leuker zijn als je speelt met personen die je kent. Niet alle League of Legend-vrienden zijn echter hetzelfde. Als je een beginner bent, wordt je verwacht bij die vrienden te komen die zich al sinds de bèta op LOL bassen in een wedstrijd met mensen die veel meer ervaring hebben dan jij.

Dit is niet leuk en kan de leden van je team irriteren als je blijft sterven. Dus als je met medegamers begint te praten over springen naar League, zorg er dan voor dat je mensen vindt die geduldig zijn en die meer het basisniveau willen spelen dan ze gewend zijn aan het spelen. Sommige mensen maken zelfs Smurf-accounts voor dit specifieke doel.

Andere manieren om een ​​soepele en leuke game-ervaring te creëren zijn:

 • Zorg dat u op uw bureau blijft

  & nbsp;

  De meeste games die in Summoner worden gespeeld, hebben een Rift-snelheid van 30-45 minuten en kunnen meer dan een uur duren. Daar is geen pauzeknop, als het spel eenmaal begint, moet je je voorbereiden om jezelf in te zetten voor de taken die voorhanden zijn zolang dit duurt. Niet goed opletten en een paar seconden van het scherm weg kijken kan tot veel kritieke fouten leiden.

  & nbsp;

  Bespaar uzelf tegen mogelijke afleiding of iets anders waardoor u uw bureau zou verlaten of uw computer zou verlaten voordat u de Summier & Rsquo; s Rift krijgt. Zet je mobiele telefoon in

  silent; zorg ervoor dat uw huisdieren zich op grote afstand van uw computer bevinden en nog veel meer.

  & nbsp;

  Start geen spel als je weet dat je naar school moet gaan, voor datum en werk in de komende uren.

  & nbsp;

  • Blijf zo veel mogelijk leven

   & nbsp;

   De dood werkt op veel wrede manieren in LOL. Telkens als je tegenstanders doodt die je hebben gedood, krijg je brokken goud en win je natuurlijk ervaring op. Dit zijn troeven die ze veel krachtiger maken en tegelijkertijd dwingt een dergelijke dood je overal doorheen te gaan zitten, waardoor je betere uitrusting krijgt, meer goud en meer. Deze worden langer naarmate het LOL-spel doorloopt, je blijft doodgaan dus behandel de dood niet lichtvaardig.

   & nbsp;

   Retraite is ook een betere optie dan naar een paar kleverige scenario's gaan waarvan je denkt dat je die niet zult overleven.