Wat maakt een goede ELO Booster?

ELO stimuleren is wanneer een League of Legends (of wat spel wordt extra versterkt) speler speelt op een rekening die niet de hunne is met de bedoeling van de ranglijst het op.

Dit wordt normaal gedaan door de spelers en organisaties voor de winst, met veel mensen kiezen voor de dienst online te kopen.

De belangrijkste reden waarom spelers ervoor kiezen om ELO kopen stimuleren is om tijd te besparen, maar er zijn een aantal voordelen voor de service.

ELO booster is de naam gegeven aan de mensen die deze service bieden.

Er zijn een heleboel verschillende kenmerken die deel uitmaken van een goede ELO booster.

Betaalbaarheid, discretie, tijdigheid, en de mogelijkheid om op maat van hun vaardigheden tot de rang die nodig zijn door de boostee alle make-up van een deel van een goede ELO booster.

Betaalbaarheid

Een goede ELO booster behoeften betaalbaar zijn.

De ELO stimuleren markt is vol van de spelers en organisaties klaar om hun diensten aan te bieden. Met deze verzadigde markt komt meer keuze over wie om te gaan met.

Je bent bijna zeker te vinden altijd wel iemand het verstrekken van het stimuleren van voor goedkopere, dus een goede ELO booster niet overladen voor de dienst.

Discretie

ELO stimuleren is in strijd met de servicevoorwaarden van Riot's. Ze hebben te maken met daders zeer ernstig.

Een eerste overtreding voert de volgende mogelijke straffen:

 • Een twee weken durende opschorting van het account

  • Uw eer krijgt weer op nul gezet en blijft gesloten voor een periode van tijd

   • U ontvangt niet het lopende seizoen gerangschikt beloningen

    Tweede feiten leiden tot de rekening ontvangen van een permanente ban.

    Een goede ELO booster derhalve moet discreet in de omgang. Dit betekent dat elementaire zaken als niet iemand te vertellen dat ze het stimuleren van een account. Het helpt ook om te voorkomen dat die er als een smurf te zijn, terwijl het stimuleren, aangezien dit het risico van worden gemeld afneemt.

    De actualiteit

    Wanneer u een dienst te kopen, u houdt het op tijd ontvangen. Dit is niet anders voor ELO stimuleren.

    Als een speler is bereid om geld uit te geven om rang op hun rekening, de kans groot dat het spel het spel regelmatig. Hoe langer het duurt voor hun rekening te worden versterkt, hoe minder ze krijgen om te spelen.

    Het is dan ook van vitaal belang voor een ELO booster in staat zijn om hun doel binnen een aanvaardbare termijn te bereiken, en niet te laat leveren aan een klant.

    De mogelijkheid om op maat van uw vaardigheden

    De prijs voor een ELO stimuleren dienst schalen met hoeveel gelederen de rekening moet worden verhoogd.

    Dit stelt klanten in staat om op maat van hun eisen voor wat ze willen. Het betekent ook dat een ELO booster moet in staat zijn om hetzelfde te doen.

    Wanneer een booster speelt al te goed en overschrijdingen, lopen zij het risico van het missen van de gewenste waarde. Dit resulteert in de klant krijgt meer dan ze voor betaald. Ze zijn ook minder tevreden als ze zijn vast in een positie dat ze geacht te hoog te zijn.

    Dit werkt in omgekeerde richting. Wanneer een klant koopt een hoge rang, de booster behoeften om daadwerkelijk in staat zijn om die rang te bereiken. Niet in staat om dit te doen betekent dat zij de dienst die is betaald, die onnodig te zeggen is onaanvaardbaar niet kan leveren.

    Er zijn tal van vaardigheden die deel uitmaken van een goede ELO booster. Degenen gemarkeerd hier zijn een paar van de belangrijkste die in gedachten te houden, terwijl overweegt om een ​​ELO booster jezelf.