Wat maakt League of Legends zeer verslavend

Het valt niet te ontkennen dat League of Legends tegenwoordig een van de populairste games is. Er zijn ongeveer 67 miljoen actieve LOL-spelers die variëren van kinderen in de lagere school tot gehuwde volwassenen en het toegenomen aantal omvat zelfs vrouwelijke spelers. Als je kinderen hebt die graag videogames spelen, is dit waarschijnlijk League of Legends of LOL. & Nbsp;

Velen zijn het erover eens dat deze game leuk is om te spelen en breed en populair is. Maar afgezien daarvan, wat maakt LOL tot een zeer verslavend spel?

Reden 1 - Regelmatige inhoudsopgave en de miniveranderingen

Je kunt besluiten om te stoppen, en dit is goed. Als je echter hoort dat de kampioenen een buff of herbewerking krijgen of een nieuwe skin, kom je zeker terug voor een snelle game of om de nieuwe wijzigingen uit te proberen.

Reden 2-verlangen om beter te worden - het voelt goed om gevoerd te worden. Dit geeft je ook het gevoel dat je je tijd niet hebt verspild aan deze game. Je wint slechts 50% van je games en idealiter, voor elke vier spellen, zul je twee verliezen spelen waarin je het slecht deed. De resterende twee spellen, mogelijk hebt u er een ingevoerd. Toch speel je graag twee slechte spellen en een middelmatig spel waarbij je wordt gevoed en je een goed gevoel over jezelf hebt. Dit systeem is speciaal ontworpen om je voor meer te houden.

50% is alles wat je krijgt en dit is alles wat je ooit zult krijgen. Zo'n nummer kan je tot het uiterste duwen voor de kans om het constant hoog te houden. U heeft 51% nodig, maar waarom kan u het hier niet houden?

Reden 3 - Veel van je vrienden spelen League of Legends - Hoe kun je ze vertellen dat je stopt? Het uitsnijden van League of Legend zal zijn als het uitsnijden van zo'n groter deel van je sociale kringen.

Dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom League of Legends een zeer verslavend spel is. Een toenemend aantal gamers raakt nu verslaafd aan LOL vanwege de voortdurende update en het competitieve karakter. Zodra je League of Legends gaat spelen, zou het moeilijk voor je zijn om te stoppen. Individuen kopen ook LOL-smurfen in om een ​​goede start te krijgen en hun nieuwste helden te testen. Sommigen beschouwen ook Elo-booster om dit spel te winnen en voor een veel betere LOL-game-ervaring.