Wat kunt u verwachten van seizoen 11 in League of Legends

Nieuwe seizoenen zijn altijd iets te enthousiast over in League of Legends. Een nieuw seizoen betekent nieuwe functies, balans veranderingen, en in sommige gevallen, nieuwe interfaces en kaarten. In 2020 is het de beurt van League of Legends Seizoen 11 om te schitteren, en van wat we tot nu toe hebben gezien, is het vol met nieuwe en spannende mogelijkheden voor spelers om te genieten.

Omdat er slechts één keer per jaar het seizoen, LoL spelers staan ​​te popelen om te zien wat Riot te bieden heeft. Het bedrijf heeft spelers een aantal sneak peeks gegeven over wat te verwachten, dus in dit artikel gaan we om te gaan door middel van deze nieuwe veranderingen en hoe ze kunnen je gameplay en de algehele ervaring beïnvloeden.

Wanneer is Seizoen 11 Coming?

Er is geen officiële releasedatum voor het seizoen 11, dus het is aan de spelers om te speculeren op basis van releases van de vorige jaren. Seizoen 10 begon op 10 januari 2020, dus het is waarschijnlijk een december 2020-januari 2021 release voor seizoen 11. zien als we dichter bij die maanden krijgen, kunnen we waarschijnlijk meer nieuws over de release van deze nieuwe LoL seizoen te krijgen.

Wat zijn de grootste veranderingen?

Er zijn veel nieuwe functies aangekondigd met ingang van vandaag, maar de grootste is zeker een volledige herwerking van het item-interface en de introductie van "Mythic" items geweest. Het is veilig om te zeggen dat het volgende seizoen richt zich op de uitsplitsing en hoe het huidige en nieuwe spelers kunnen profiteren.

Nieuw item Interface

De huidige item interface is niet slecht met alle middelen, maar het is gegaan door vele seizoenen zonder te worden volledig veranderd. Volgens Riot, het bedrijf van plan om het hele item winkel om hulp beginners herwerken kiezen hun items efficiënter. Dit betekent niet dat het bedrijf vergaten gevorderde spelers; ze nog steeds een apart tabblad met alle items, zodat ze hun gewenste items sneller kunt kopen.

Mythic Items

Mythic items zijn een nieuwe categorie van items die spelers kunnen kopen in elk spel. Deze unieke items worden verondersteld om significante effecten op uw kampioen en hun speelstijl hebben, de toekenning van je speciale bonus stats aan andere voltooide items.

Echter, niet alle Mythic items zijn nieuw. Riot Developer Mark Yetter is gebleken dat sommige oude items worden re-gebrandmerkt met de "Mythic" label. Hoe dan ook, we zijn nog steeds veel nieuwe items. Het is ook vermeldenswaard dat elke klasse drie of vier Mythic items per kampioen kan krijgen. Met ingang van vandaag, zijn ze nog steeds in ontwikkeling, maar ze zoeken als een grote game-changer voor veel spelers.

Balance wijzigingen

Net als bij elk seizoen update seizoen 11 krijgt veel balans veranderingen die gameplay rechtstreeks van invloed zijn. Een van de meer recent aangekondigde wijzigingen is de "Cooldown Reduction" veranderingen in de "Haast" mogelijkheid, die zorgt voor meer lineaire schaling. Sommige items, zoals "Mortal Herinnering" en "Frozen Heart" zijn ook steeds een paar wijzigingen om ze meer in evenwicht zijn.

Er zijn nog vele veranderingen die nog moet worden gezien, dus het is belangrijk dat u op de hoogte van het laatste nieuws over League of Legends te blijven.

Conclusie

Houd er rekening mee dat alle nieuwe functies zijn nog in ontwikkeling, en ze zijn onderhevig aan veranderingen op elk gewenst moment. Ongeacht de release datum, wordt seizoen 11 ziet eruit als een unieke en frisse update van LoL, waardoor veel nieuwe dingen voor spelers om te gebruiken en het verbeteren van hun ervaring.