Wat is een Smurf-account?

Een smurf is een zeer ervaren speler die met een account dat lager is gerangschikt dan hun belangrijkste account. Een smurf account is een secundaire houden dat de smurf toepassingen.

Waarom mensen Smurf?

Er zijn veel verschillende redenen dat hooggeplaatste spelers ervoor kiezen om smurf.

· Ze willen spelen onder een andere naam. Misschien doen ze niet als hun huidige Summoner naam en willen proberen een nieuwe. Het bezitten van een smurf rekening biedt hen die luxe.

· Ze worstelen op hun belangrijkste rang. Bij de hogere einde van het spel, elke wedstrijd is een slopende en mentaal uitputtende strijd. Het hebben van een account die u op om te ontspannen helpt spelers het beheer van hun stress en niet gekanteld.

· Mensen willen spelen met hun vrienden die nieuw zijn voor het spel. In de meeste concurrerende games, waaronder League of Legends, kun je niet gerangschikt spelen met iemand die een veel lagere rang dan jij. Dit voorkomt dat doorgewinterde veteranen van het helpen introduceren hun vrienden aan het spel. Een smurf-account is een tijdelijke oplossing voor dit probleem.

· Spelers kunnen gebruiken smurf is goed om te oefenen nieuwbouw en kampioenen. In plaats van te springen direct in een high-level game, ervaren spelers de tijd nemen om hun nieuwe ideeën te testen. Een smurf account kunt u om dit te doen.

· Dus ze kunnen spelen in verschillende regio's. Het veranderen van de regio's in League of Legends kost geld elke keer dat u wilt overschakelen. Het is meer betaalbaar voor een individuele rekening op verschillende regio's (NA, EU, enz.) Moeten dan betalen om elke keer te schakelen op dezelfde account.

· Het beklimmen van de ladder weer van de partij goede spelers met een nieuwe uitdaging. Als u al hebt max rank met uw hoofdaccount, waarom niet nog een keer doen?

· Het is leuk. In staat zijn om te ontspannen en face-roll sommige noob spelers is een genot. Natuurlijk is het niet zo leuk voor de mensen met wie je het stampen, maar je zult het hebben van een ontploffing.

Waar komt Smurfing vandaan?

Smurfing heeft een mooie fantastische oorsprong verhaal. Het begint de weg terug, tijdens de dagen van Warcraft Two. Er was een legendarische speler, bekend en overal vreesde voor zijn dapperheid op het slagveld. Hij was zo behendig, zo dodelijk, dat de aanblik van zijn naam zou veroorzaken zijn tegenstanders af te nemen en stoppen met hun wedstrijden. Zijn naam was Shlonglor.

Shlonglor uiteindelijk werd gevoed met mensen weigert zijn uitnodigingen. Hij kreeg geen praktijk, en zijn vaardigheid begon te dalen. Dus, hij, samen met zijn collega-speler Warp, kwam met een oplossing. Ze maakten nieuwe accounts voor Warcraft Twee met de bedoeling van het verbergen van hun ware identiteit.

Zij noemden deze rekeningen “Grote Smurf” en “Smurfin” respectievelijk, en zo begon het bloedvergieten een frigo spelers. Op die dag de legende van de smurf was geboren. Sindsdien andere ervaren spelers de naam en het idee hebben aangenomen. Smurfing officieel de titel aan de praktijk toegewezen door concurrerende gamers over de hele wereld.

Hopelijk heeft dit werpen een beetje licht op het fenomeen dat bekend staat als smurfen en opende uw ogen voor de mogelijkheid van het bezitten van een smurf rekening jezelf.

Check out our LoL Smurf Account services now