Wat is de hoogste rang in Valorant?

Met het spel Valorant, is er een ranked mode, die vergelijkbaar is met die van de League of Legends en Counter-Strike. Dit spel is nog in de vroege dagen, dus het is moeilijk om te zeggen wat de concurrentie uiteindelijk gaat worden. Aangezien het niet van de grond all the way, kunnen we alleen maar gaan door de fundamentals.

Eisen voor Rank

Voordat u kunt krijgen gerangschikt, je hebt tot 20 unrated wedstrijden spelen. Het maakt eigenlijk niet uit of je verliest of wint hen, maar je hebt om ze te spelen. Het is echter een goed idee om je best te doen, want dit gaat om u een matchmaking rating, die verborgen is voor u en anderen geven. Hoewel niemand je rang weet, bent u opnemen tegen andere spelers met dezelfde vaardigheden.

Zodra u de unrated games hebt gespeeld, dan speel dan vijf verschillende plaatsing wedstrijden. Wees zo nauwkeurig als je kunt naar een hogere rang te verdienen.

Het rendement wordt ook rekening gehouden met op dit moment, zodat u nog steeds een hogere rang te krijgen, zelfs als je verliest elke plaatsing match. Als u het leaderboard bent topping, je gaat naar een hogere positie te krijgen.

Divisies en Tiers

Valorant beschikt over acht verschillende rangen. IJzer, zilver, brons, goud, diamant, Immortal, en Platinum zijn allemaal inbegrepen, niet noodzakelijk in die volgorde. Radiant is de hoogste rang die je kunt krijgen in dit spel. In het verleden, Valorant was de hoogste rang. Echter, Riot, de makers, veranderde de naam als gevolg van terugslag van de gemeenschap.

Elke rang heeft drie niveaus voor die je hebt om vooruitgang te boeken. Daarom, ijzer 1 de laagste, Iron 3 de hoogste rang in die afdeling. Zodra u klaar bent met Iron 3, wordt u vervolgens gepromoveerd naar de volgende niveau. Het is ook mogelijk om verdeeldheid te slaan.

Echter, met Radiant, de hoogste Valorant Rank, heb je alleen een tier.

Hoe om promotie te krijgen

Promotion is moeilijk vast te stellen op dit moment omdat het spel nog niet volledig is vrijgegeven. Niemand weet echt wanneer je naar de volgende rang te verplaatsen. U kunt ook gedegradeerd, en dit is niet veel begrepen, ook niet. Riot heeft niet bevestigd, maar we denken dat het is gebaseerd op die verborgen matchmaking cijfer dat u geleerd over eerder.

Het goede nieuws is dat je rang is niet van plan om ‘verval’ als je niet actief voor een lange periode zijn. Daarom, als je het naar de hoogste rang in het spel, je bent er nog steeds, zelfs als je niet speelt voor maanden. Echter, met 14 dagen van inactiviteit, daarna wordt verborgen.

Denk aan het testen van de nieuwe functies. Patch 1.02 is nu live en klaar om te spelen!