Wat is Het concentreren in League?

League of Legends en kampioen gebaseerd Esports in het algemeen, is geen onbekende voor spannende en unieke strategieën.

Een van de meest interessante van deze strategieën is het concept van trechtervorming, die uniek is voor MOBA gameplay.

Met MOBAs, heb je een systeem dat het mogelijk maakt kampioenen te groeien in kracht naarmate het spel vordert. Dit is in de vorm van de winkel en stelt spelers in staat om uniek te creëren en aanpasbaar bouwt.

In het algemeen, dit is evenwichtig, met progressieve artikelen die meer goud, waardoor ze alleen beschikbaar voor spelers in de late spel.

Het concentreren is een strategie die gooit dat begrip uit het raam, in plaats daarvan concentreren op hyper-nivellering een kampioen door ver boven die van je tegenstanders.

Het idee is simpel; je trechter zo veel als uw teams goud mogelijk op een hyper-carry kampioen die gaat naar het midden van de rijbaan te domineren. Het resultaat hiervan is een kampioen die verplettert in team gevechten, waardoor u een aanzienlijk voordeel.

De kampioen in kwestie is meestal iemand als een Kai'Sa of een Lucian of Irelia.

De kern fundament van deze strategie richt zich op hoe je junglers spelen hun spel. In plaats van het spelen van een typische jungle spel, worden uw junglers gaan fungeren als ondersteuning voor uw mid lane hyper-carry.

Ze krijgen jungle kampen tot een punt waar de carry kan Swoop in en sluit ze af ontspannen voor de XP en goud, die gaat naar de snelheid waarmee ze exponentieel kan worden verbeterd verhogen.

Als een competitieve strategie, het is zeker uniek, maar is het de moeite waard? Nou, er zijn vier bijzondere gevallen in de LCS waar de aanpak werd gebruikt. Het won de helft van de wedstrijden en verloor de andere helft.

Dit maakt het erg moeilijk om ronduit zeggen of de strategie is het waard om te gebruiken op een hoog niveau van de gameplay.

Hoewel, voor de typische ELO-speler, de levensvatbaarheid van de strategie hangt allemaal af van vaardigheid.

Zeker, de profs zou een harde tijd maken van het werk ten opzichte van andere professionals, maar als je in een low-level ELO spel, de kans groot dat je tegenstanders zijn gewoon niet van plan om een ​​teller voor hebben.

De strategie, moeten de inspanningen om tegen te spelen, dat is iets dat veel van de lage ranking teams ernstig gebrek.

Het is een strategie die kan niet echt worden gepatcht op grond van de manier waarop het spel is opgebouwd, wat betekent dat het hier te blijven. Dus, als je wilt om deze strategie uit te proberen, is er niets houdt je tegen.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now