Waarom werden Dominion en Twisted Treeline Verwijderd uit LoL?

League of Legends is een spel waar je kies je favoriete kampioenen om te strijden in het spel. In de loop der jaren hebben we deze kampioenen, bepaalde game modes gezien, en andere items komen en gaan. Het steekt een beetje toen gewaardeerde eigenschappen van het spel voor goed worden verwijderd. In het verleden hebben we gezien Dominion en Twisted Treeline vallen in deze categorie. Veel gamers bleven vragen waarom, omdat ze genoten van de speelervaring.

Dominion Game Mode neemt afscheid

Dominion is een game-modus die snel bevatte bewegende gevechten die je gemaakt te oefenen en tonen de verschillende vaardigheden van uw favoriete kampioen. Toen het jaar geleden werd gelanceerd, ontwikkelaars dachten dat nieuwe spelers konden een spoedcursus van het spel ontvangen via deze game mode. Ze geloofden ook ervaring gamers kunnen genieten van de verschillende speelstijl die de game-modus geïntroduceerd.

Dominion was bedoeld als een alternatief voor gewone spel zijn. Op het moment, ontwikkelaars wilden het als een vaste waarde binnen LoL te houden. Wat ze niet op hadden gerekend was de evolutie van de League of Legends spel zelf. Naarmate het spel werd steeds populairder, de visie van wat het was bedoeld om te worden veranderd. Na een paar jaar, de makers dachten dat het alternatief game-modus is het meest geschikt voor een korte cyclus en moet niet een vaste waarde van het spel. De beslissing om Dominion met pensioen was het beste voor het spel.

Twisted Treeline spelmodus is No More

Twisted Treeline is ook gesneden uit het spel. In juli, League of Legends ontwikkelaars moe van deze game mode. Twisted Treeline stond bekend om zijn drie versus drie spel dat populair was met veel fans. Deze game mode gaf skins als je goud of hoger gewonnen. Velen waren loyaal aan deze modus alleen vanwege de kans om de felbegeerde skins te winnen. U kunt ook een level omhoog in deze alternatieve modi die meestal gemakkelijker te doen dan de traditionele manier was.

Het verwijderen van Twisted Treeline werd ook gepland door LoL na de vaststelling van deze modi zijn niet bedoeld om de laatste. Hoewel het hoog aangeschreven in populariteit, waren ontwikkelaars niet van plan om terug te gaan op hun woord en houdt bepaalde standen ten opzichte van anderen. Ze snel weer vrijgelaten bericht dat na Season Nine, de game-modus is niet meer. Een nieuwe game mode gaat om het binnenkort te vervangen. Veel fans zullen deze drie versus drie actie mist, en online petities was gestart om te proberen het een vast onderdeel van het spel te houden. Het mocht niet baten, en de game mode werd onlangs getrokken ten goede.

League of Legends doet plan terug te brengen nieuwe game modes voor gebruikers om te proberen. Ze maken het bekend dat de alternatieve spel is bedoeld om een ​​korte ontsnapping uit de belangrijkste actie. Deze nieuwe modes zijn alleen bedoeld om te worden gespeeld voor de korte cycli, dus je moet niet te gehecht te raken aan hen. League of Legends is voortdurend in beweging, en de game modes zullen datzelfde pad te volgen.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now