Waarom u moet kopen LOL Smurf Accounts

League of Legends (LOL) niet winnen van de categorie in The Game Awards 2019 Best eSports Game zonder goede reden. Het is een van de grootste eSports games in de wereld van vandaag, met een wereldwijde toernooien die jaarlijks plaats. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat mensen over de hele wereld besteden tijd, energie en geld om vooruit te komen in het spel.

In deze online battle landschap, een speler rekening kan niet genoeg zijn. Naarmate je verder in je wedstrijden en level-up van uw kampioenen, komt er het moment dat u meer dan wat je ervaart op dit moment. U wilt de presentatie van andere gaming skills en streven ernaar variatie toe te voegen aan uw LOL reis. Dit deel is waar een Smurf rekening komt.

Wat is een Smurf account?

Een Smurf rekening is gewoon een aparte rekening die een speler heeft afgezien van zijn hoofd account. Het is al sinds de jaren 1990 toen online gaming zich verspreid en is steeds populairder sindsdien uitgegroeid. Spelers meestal maak een Smurf-account om opnieuw te beginnen en probeer het spel vanuit een nieuw perspectief. Soms, wanneer u al een reputatie hebben opgebouwd, dat u wilt breken met het en variëren je spel landschap, zodat je een Smurf account aan te maken.

Waarom moet je kopen LOL Smurf Accounts?

Als u een andere rekening kosteloos kunt maken, waarom is er een optie om kopen LOL Smurf accounts? Lees verder om de vele voordelen van het kiezen van dit alternatief te leren kennen.

Ze kopen je tijd

Voor uw LOL reis krijgt tot het niveau van “serious gaming”, moet je minstens level 30 om deel te nemen in ranked games. Dit niveau is waar uw triomf in LOL begint af te nemen. Als u bereiken 90 experience points voor elke 25 minuten spel, moet je meer dan honderd uur non-stop gaming te kunnen gerangschikt spellen aan te sluiten. Echter, als je LOL koopt Smurf accounts, u dit proces helemaal overslaan. Typisch, Smurf is goed voor verkoop worden al gerangschikt-klaar, dus er is geen noodzaak voor u om te beginnen vanaf nul. Deze functie biedt u de focus die je nodig hebt op uw gerangschikt spelen in plaats van het branden van tijd werk je weg weer op.

Ook zijn ze omlaag te brengen wachttijden voor ervaren gamers als LOL beloont spelers die de meeste tijd door te brengen in het spel. Als u koopt LOL Smurf accounts die al zijn gerangschikt, hoeft u niet te erg lang voor je games om te beginnen te wachten.

Ze besparen u geld

Zoals elke LOL gamer zal getuigen van, om te slagen in dit spel zal vereisen niet alleen tijd, maar echt geld te besteden. Als u wilt snel een level omhoog, kunt u een XP boost uit de winkel te kopen. Op deze manier krijg je level 30 te bereiken en toetreden tot de gerangschikt games waar begint de pret. Maar, het kiezen om te kopen LOL Smurf rekeningen in plaats daarvan, zal u geld besparen. Als je al het grote geld je hebt uitgegeven aan XP boost optelt, zul je merken dat het een veel meer prijzig dan wanneer je net hebt gekocht een Smurf account die is al op niveau 30. Het is niet goedkoop om te kopen LOL Smurf rekeningen, maar het is een betere waarde voor je geld dan de financiering van je weg omhoog op de ladder weer. Ook verkopers van Smurf accounts bieden meer dan alleen een Level 30 Summoner. U kunt een account te kopen met extra extraatjes zoals RP en BE, die u kunt gebruiken om een ​​heleboel dingen te kopen in het spel.

Wanneer u koopt LOL Smurf-accounts, die ze al komen met kampioenen, afgezien van andere voordelen, zodat u geld besparen van het hebben van ze zelf te kopen.

Ze bieden u spelvariatie

Als u het spelen LOL voor een tijdje zijn geweest, en hebben aangetoond uw gamevaardigheden een heleboel keer om een ​​heleboel mensen, je kan de noodzaak om variatie toe te voegen aan uw LOL reis, of misschien neem een ​​pauze van voelen alle geijkte wedstrijden.

Als je koopt LOL Smurf accounts, je kunt spelen met je vrienden die nog steeds in de lagere rangen. U kunt kiezen voor het niveau van uw Summoner en genieten van gevarieerde anders dan degene die je hebt in je hoofd account game mechanics.

U kunt ook proberen de verschillende regio's wanneer u koopt LOL Smurf accounts en maak kennis met de verschillende speelstijl van mensen ervaren uit verschillende landen. LOL beperkt u spelers in specifieke gebieden op basis van de servers die games in een bepaald land, laten we zeggen te bieden, in Noord-Amerika of Europa. Als je in de NA servers, krijg je niet te spelen met gamers in de EU-west. Met een betaalde Smurf-account, hoewel, kunt u kiezen welke servers u wilt spelen.

Met uw Smurf-accounts, kunt u ook proberen verschillende rune bouwt die Pas uw kampioen en je speelstijl. In uw hoofdaccount, kan je alleen maar tot 6 rune pagina's, maar er is een mogelijkheid om te besteden $ 20 uit te breiden tot en met 7. Als je LOL Smurf-accounts te kopen, hoewel, kunt u proberen verschillende rune bouwt speciaal bestemd voor je personage rol in elk account.

Ze laten u genieten van voordelen

In het spel, kunt u uw Summoner esthetiek passen aan uw specifieke stijl. Smurf accounts komen meestal met skins die u kunt toepassen op je kampioen om je spel bewegingen en animaties te verbeteren. Om deze te krijgen, moet je gaan op quests en vul ze aan gain beloningen. Deze zijn niet verdien je een competitief voordeel, maar ze zullen de algehele look van uw Summoner te verbeteren.

U kunt ook genieten van de freebies die komen bij aankoop LOL Smurf accounts die onder BE en RP samen met uw kampioenen.

Zij laten u om opnieuw te kalibreren van de verliezen

Op sommige momenten, ervaar je beschadigen verliezen in uw kalibreren wedstrijden te wijten aan trollen die niet dood ingesteld op het winnen. Als u koopt LOL Smurf-accounts, kunt u af te melden en te herstellen van uw nederlaag en log in op een ander Smurf gehouden om opnieuw te proberen. Als je meerdere accounts hebt, kunt u zich richten op degene waar je beter gelederen hebben bereikt. Dit scenario is vergelijkbaar met verstrikt te raken in een bepaalde ELO, dankzij de spelers als de een eerder genoemde en pure pech. Met je gerangschikt Smurf account die is al op niveau 30 en met voldoende kampioenen, krijg je direct terug in het spel en streven in een ELO je recht verdient te krijgen.

Ze geven je controle over je games

Met een gekochte Smurf-account, krijg je de controle over je spel strategie door u in staat om zich te concentreren op de dingen die je al hebt opgericht als een LOL speler. Er is geen noodzaak voor u te wachten op uw kampioenen te ontgrendelen, omdat je Smurf-account al heeft ze.

Zoals eerder vermeld, aan de hand quests kun je beloningen zoals skins winnen en afhankelijk van welke paden die u kiest op de achtervolging. Bij afwerking, moet je wachten tot de volgende quests of misschien gebeurtenissen als er nog te houden. Wanneer u koopt LOL Smurf is goed, maar je krijgt om opnieuw te doen van de dezelfde reis en volgen een andere weg, het verkrijgen van verschillende beloningen. Op deze manier krijg je alle waarschijnlijkheden te zien in dezelfde quests, en je hebt de controle over die beloont u wilt werken in uw accounts. Dit scenario geldt voor andere beloningen van quests ook, zoals de Hextech Borst, die skins, champs, en BEs kan omvatten. Deze beloning ontsluit elke week, maar als je niet zo lang wachten, dan kunt u inloggen op uw Smurf-accounts en meer.

Een ander aspect van het spel waar je controle over kunnen uitoefenen is de naam van uw Summoner. Met 80 miljoen spelers over de hele wereld, zijn de kansen, een andere speler al nam de naam van de Summoner dat u wilt voor uw kampioen. Op sommige momenten, in je haast om het spel te starten, typt u in welke naam dan ook, en het gaat door, maar het is niet de beste optie. LOL stelt u in staat om dit te veranderen voor een vergoeding, maar als je koopt LOL Smurf-accounts, kunt u hetzelfde bedrag te betalen en krijgen meer voordelen. U krijgt om de naam van uw Summoner te veranderen en geniet van alle voordelen eerder besproken.

Ze geven je bescherming

Tot slot, als je Smurf accounts, heb je een backup-optie als er iets mis gaat, en om wat voor reden dan ook, u verliest uw hoofdaccount. Je hoeft niet te pruilen en stop spelen. U logt in op uw Smurf-account en krijg direct terug in het spel. Wanneer je koopt LOL Smurf rekeningen je jezelf beschermen tegen belegd zijn in een enkele rekening. Naast de hierboven genoemde voordelen, zoals genieten van de verscheidenheid en perks, en geven u controle, uw Smurf-accounts beschermen je tegen gehouden verlies door het verstrekken van een aantal opties in welke eventualiteit.

moet je kopen LOL Smurf Accounts?

Met alle voordelen eerder vermeld, het spreekt vanzelf dat om te kopen LOL Smurf-accounts is de weg te gaan als je wilt om vooruit te komen en te slagen in uw LOL reis. Als je een doorgewinterde LOL speler, kan het geen kwaad te wagen in een ander gebied en probeer verschillende game mechanics via uw Smurf-accounts. De kosten van het kopen van hen is elke cent waard.