Waarom u moet Main One Champion in LoL

Iedereen kent een AHRI one-trick die varkens tot medio lane en ponders om zichzelf: waarom degraderen uzelf op slechts een kampioen? Er zijn meer dan 148 kampioenen in League of Legends vanaf nu, dus wat zijn de voor- en nadelen van slechts maining een van hen? Het is duidelijk dat de belangrijkste nadeel dat opkomt is dat uw ervaring in LoL voornamelijk is beperkt tot één of twee rijstroken en niet weten wat elke kampioen in staat is uit ervaring. Echter, de voordelen van een one-trick pony dit nadeel compenseren.

Het aantal een voordeel van maining slechts één kampioen in League of Legends is dat u niet uw ervaring en tijd zijn te verdelen naar verschillende kampioenen. Het adagium “manusje-van-alles” waar in League of Legends. Als je niet concentreren op een paar kampioenen of slechts een, dan ben je steeds fatsoenlijk op verschillende personages en niet alleen maar een die kan je dragen in ranked games. In de ranglijst games zijn de belangrijkste game mode in het achterhoofd, een kampioen die kan netto je wint moet je, dus met een kampioen je hoofd en te begrijpen is een enorm voordeel dat niet kan worden onderschat.

Een ander voordeel van maining een kampioen in League of Legends is dat je gemakkelijker kunt onthouden uw schade nummers, combo's, ontsnapt, enz .. Dit betekent dat als u geconfronteerd met dezelfde kampioen in een spel, en je belangrijkste hen en uw tegenstander niet, dan heb je de directe voordeel. Het dragen van een spel krijgt u de overwinning, en een overwinning is het belangrijkste van een ranked spel te krijgen.

Een klein voordeel je kunt krijgen dat het een one-trick master is dat uw ervaring met de kampioen stelt u in staat om meer te experimenteren met bouwt. De meeste nieuwe spelers om een ​​kampioen te proberen de meta-build (en meestal zonder te begrijpen waarom), zodat uw ervaring op dat kampioen kan u toestaan ​​om meer opties te verkennen in uw uitsplitsing. U kunt uitproberen counterbuilding meer als je uiteindelijk inzicht in de hoeken en gaten van de manier waarop je kampioen werkt.

Niet alleen dat, maar het is nog indrukwekkender is het nummer 2 Teemo in de wereld dan gewoon een andere persoon in de Challenger rang. Het gevoel van trots in een van de beste van een specifiek kampioen is ook verbeterd wanneer dat kampioen is meta. Wanneer een kampioen is een integraal onderdeel van een meta en je belangrijkste hem of haar, dan kunt u terecht op reusachtige winnen strepen, waardoor uw totale rang in LoL een stuk beter dan voorheen.

Ten slotte is de laatste voordeel op te merken is dat je andere spelers kan adviseren proberen dat kampioen. Als een vriend van jou wil Miss Fortune te spelen en je weet hoe ze speelt tot een tee, dan is het advies dat je kunt geven aan je vriend is meer waard dan een willekeurig persoon die heeft 20 minuten op haar. Ook als u een nieuwe kampioen en je vriend lichtnet hem of haar te spelen, dan is uw vriend kunt u advies geven om u te helpen beter te worden.

Vergeet niet, is het beter om meester een kampioen dan middelmatig in meerdere zijn. Uw beste kans klimmen door de rangen is door middel van je aan het spelen om het beste van uw mogelijkheden, en wat een betere manier is het dan om een ​​kampioen u hoofd- en uitblinken in hebben? U kunt kameraadschap met andere hoofdgerechten van de kampioen die u kiest, en door middel van krachtige gameplay, kan je kennis van matchups verbeteren en make-up voor het gebrek aan ervaring van het spelen van de kampioenen te vinden.