Waarom je niet klimmen in de League Of Legends

waarom u niet klimmen in de League Of Legends

League of Legends is een bedrieglijk complex spel voor verschillende redenen, en omdat dit, er gaat nooit zoiets als een perfecte speler. Spelers met een aanzienlijke gerangschikt ervaring komen met hun eigen sterke en zwakke punten, en voor elke persoon bepaalde aspecten van het spel zal vanzelf komen, terwijl anderen zijn moeilijker te begrijpen. Als het gaat om dit, in staat om het probleem goed te identificeren en de invoering van de toewijding op te lossen het zal u toelaten om te verbeteren als speler. Consistent klimmen vergt veel zelfdiscipline, toewijding en betrokkenheid bij het werken aan je zwakke punten. Hier gaan we praten over wat deze zwakke punten zou kunnen zijn voor u, en als gevolg daarvan, wat je zou kunnen doen om te werken op hen.

1. Kantelen

Als u hebt gespeeld gerangschikt voor zelfs maar een kleine hoeveelheid tijd, hebt u waarschijnlijk begrijpt het gevoel dat je krijgt als je verliest een spel dat je geloofd zou een overwinning zijn geweest, en voor de meeste van ons, deze emotie een grote rol speelt in als we doorgaan met spelen of een pauze nemen. Er is geen twijfel dat de consistentie zo extreem ondergewaardeerd door de meeste spelers. Slimme spelers weten wanneer je gekanteld, en dit geeft hen de mooie kans om te profiteren van uw inconsistent gameplay die overneemt wanneer dit gebeurt. En als je besluit om inconsequent te spelen, je bent gevoelig voor het invoeren van verlies strepen die niet eens een weerspiegeling van je ware vaardigheid. Het antwoord is eenvoudig in theorie, maar moeilijk in de praktijk; moet je jezelf te voorkomen dat de rij na de verwoestende verliezen. Neem een ​​stap terug en neem het verlies voor wat het is, en bekijk alle toekomstige games in de nabije toekomst als een verlengstuk van dat verlies. Een strategie die helpt is om te veronderstellen dat als je weer in de rij, dan heb je gewoon verliezen opnieuw. Het nemen van een pauze in zijn eenvoudigste vorm zelfs niet te betekenen dat je moet weg te stappen van uw computer (hoewel, kun je dat doen als je wilt ook). In feite is een goede manier om een ​​mentale pauze van de stress van het spelen soloq te nemen is door het aantrekken van jezelf met een andere gamemode zoals ARAM of Teamfight Tactics. Door hun totaal verschillende sferen, bent u niet van plan om zijn kans te voeren over je tilt, en zelfs als je verliest, game tijden zijn korter en over het algemeen minder feelsbadman.

2. Champion Pool Size

Een van de eerder genoemde redenen waarom League of Legends is een dergelijk complex spel is dat de nieuwe kampioenen worden altijd uitgebracht in aanvulling op de meer dan 140 die momenteel bestaan. Er zijn zo veel verschillende speelstijlen je in het spel kan aannemen; het is makkelijk te zien waarom spelers kunnen strijden met het hebben van consistente gameplay wanneer ze willen een verscheidenheid van verschillende kampioenen spelen. Voor de toepassing van solo wachtrij, maar we echt willen richten op het aanscherpen van uw vaardigheden om uw consistentie te maximaliseren en markeer uw vaardigheden. Vanwege dit, is het aanbevolen dat u slechts ongeveer 2 of 3 kampioenen om gebruik te maken te leren als uw primaire kampioenen in ranked spelen. Voor alle secundaire functies, kan je pick-up 1 of 2 meer dekking wanneer u krijgen gevuld. Door alleen het spelen van een klein zwembad van kampioenen, zal je geest in staat om te ontspannen in het begrijpen van de kit die je kampioen heeft, en zich meer richten op wat er nog meer in soloq toe doet; het milieu u zich bevindt. Als je verspreid zelf dun in het spelen van elke rol / kampioen, zult u een veel moeite vinden in het winnen van consequent in al uw games, aangezien het onmogelijk zal zijn om de ins en outs van elke kampioen begrijpen en de rol van het begin.

3. Het onderzoeken en het doorvoeren

Als je dan eindelijk hebt geleerd een paar kampioenen en zijn zeer vertrouwen om te weten hoe ze hun kits piloot, het zal nu naast de focus in te zetten voor het doen van onderzoek over dingen dan alleen je kampioen zijn. Onderzoek kan komen in beperkte vormen wanneer je verbruikt League-gerelateerde content zoals streams of video's, maar het verschil tussen het leren van theorieën en de toepassing daarvan in het spel zijn te verschillend om een ​​van die kennis praktisch om te klimmen te zijn. Wanneer je wat nieuwe informatie over je kampioen en potentiële matchups, macromechanics, of zelfs alleen maar nieuwe situationele bouwen wegen, krijgen de meest belangrijk dat u niet alleen begrijpen waarom deze methoden effectief zijn, maar dat je ook het werk om ze correct uit te voeren wanneer u het spelen de game zelf. Dit omvat een veel trial and error; je gaat lopen in spellen als je dat dacht, op basis van wat een gids zei, je matchup was gemakkelijk, maar in werkelijkheid je hebt gestampt in lane. In staat zijn om stap terug en na te denken over waarom ging het mis, en komen met een andere aanpak, is alles over het leerproces.

We hopen dat als een aantal van deze tips op u van toepassing als solo-rij-speler, we hebben jullie een beetje inzicht gegeven in de wijze waarop deze gebieden van verbetering kan worden ingewerkt. Best of luck op de kloof!

Bedankt aan DOJO Digital, A Bristol Digital Marketing Agency , gespecialiseerd in Bristol SEO en Content Marketing voor het verstrekken van deze blog post en een inzicht op klimmen.