Waarom is TSM zo populair op Reddit

Met meer dan 200 miljoen volgelingen in 2020 en de omzet zal naar verwachting $ 960 miljoen dit jaar, eSports wordt een echt bloeiende industrie. De wereld van eSports is op een steeds toenemende groei in de afgelopen tijd. TSM is het perfecte voorbeeld van deze snelle progressie.

Team SoloMid, bekend als TSM, is een Amerikaanse sportorganisatie opgericht in 2009. Andy Reginald is de oprichting lid. Hij is een pro LoL-speler en een ondernemer. Lees op de volgende feiten die TSM maakte zo populair op Reddit.

Team Presentatie

TSM is een Esports team gevestigd in Los Angeles, Californië, opgericht door Andy Dinh in 2009, toen hij 17 jaar oud was. TSM begon als een community website publiceren dagelijks content voor gamers, het genereren van honderden miljoenen van standpunten, en uiteindelijk het creëren van de best presterende westerse Esports team.

De populaire gaming groep is exponentieel verbeterd in de afgelopen tien jaar met meer dan 50 miljoen abonnees van alle sociale media kanalen. TSM is op dit moment het team met de hoogste vertegenwoordiging in de twee 's werelds meest populaire sporten, League of Legends en Fortnite. TSM heeft ook in geslaagd om zo veel kampioenschappen te winnen bij 's werelds meest beroemde gaming stadions.

Team SoloMid, eigendom van Andy Dinh, is de moeite waard dit moment tot $ 400 miljoen en heeft meer dan 39 spelers op zeven verschillende teams.

De Werkgroep: Team SoloMid

De werkgroep heeft doelbewust gewijd aan het verbeteren van de algehele prestaties op de volgende punten:

Grootte:. De TSM werkgroep bestaat uit vijf actieve leden, twee plaatsvervangende spelers, twee mentoren, en een algemeen supervisor

Onderhouden betrokkenheid. TSM leden het grootste deel van hun tijd samen te werken in de praktijk, de uitoefening van strategieën en tactieken sessies, of het spelen van games en het verkennen van verschillende speelstijlen

Geïntegreerde inspanning: De groep kan pas wedstrijden te winnen tijdens internationale wedstrijden door middel van met elkaar verbonden, gecoördineerde werk. Het aannemen van een gezamenlijke aanpak en het kiezen van een teamwork strategie voor individuele vaardigheden is de sleutel tot hun roem en glorie.

De groep speelt met ongeveer 150 andere internationale actoren in ten minste drie concurrerende spellen per jaar. Sinds 2011, heeft TSM vijf wedstrijden behaalde in de Noord-Amerikaanse League of Legends Championship Series. high-level potentieel van het team is erin geslaagd om veel belangrijke sponsoring's. krijgen

De resultaten

Het winnen van games in de rivaliserende LoL gaming scene zijn cruciaal. Daarom moet elk team spelen in de belangrijke sporten met hoge niveaus van verhit gevecht en het ervaren van uitdagende omstandigheden. Aan het begin van de 2011 CS, is TSM uitgegroeid tot het enige team aan elk van de NA LCS te bereiken.

Dit integriteit wordt weergegeven door de algemene winnen frequentie van het team tijdens belangrijke gebeurtenissen. Sinds 2011 TSM de voortgangsniveau verhoogd van 56 procent (ongeveer negen wedstrijden) in zes jaar tot 70 procent in 2016 (meer dan 96 spellen in totaal). Dit leidde tot het team winnen van het kampioenschap elk jaar sinds 2012.

Hoewel TSM is verschenen in veel meer evenementen en die zich bezighouden met meer games, is het erin geslaagd om boven de meer en meer professionele concurrenten te winnen.

Practices In Play

Team SoloMid geldt vijf centrale, met elkaar verbonden strategieën:

Naleven van een gemeenschappelijk doel.

Optimaliseren frictie capaciteit.

de prestaties te maximaliseren pad.

Denk meer om beter te leren.

Kijk voor nieuwe perspectieven.

The Bottom Line

Opgericht in 2009 en in het algemeen erkend als een van de beste eSport Noord-Amerika ploegen, Team SoloMid (TSM) is een gemeenschap van professionals die zich bezighouden met het verbeteren van hun concurrentiepositie in de League of Legends.

Zouden ze in staat zijn om hun plaats te behouden als NA's nummer één team en maak er nogmaals op om het WK? De tijd moet vertellen.