Waarom is Lee Sin zo populair?

Uit de massaal uitgebreide cast van helden, spelers moeten prutsen met in TFT; none is populairder dan de blinde monnik Lee Sin. Hij heeft een top pick voor spelers van alle rollen bleef de laatste vier jaar, en niet een keer heeft hij vertraagd in pick tarief.

Voor de niet-Lee Sin spelers, dit roept de vraag op wat precies over hem is zo goed? Hij is geen overpowered unit met alle middelen, en het is zo zelden voor dat een held om populair te blijven gedurende vier-plus jaar.

Nou, er zijn een handvol van de verschillende componenten die verder gaan in het, maar er is slechts één dominante factor die populariteit Lee Sin's kan worden toegeschreven aan.

Waarom is Lee Sin zo populair? Hij's Fun

Ja, je hoorde het hier voor het eerst. Een kampioen wordt geplukt in een competitief spel, want hij is leuk.

Hij is een flitsende karakter met een verhuizing set die kan hem kijken ongelooflijk bij een correcte bediening. Het is niet alleen dat, dat wel.

Hij is een snelle en samenhangende held. Al zijn capaciteiten hebben dit unieke synergie die het mogelijk maakt voor nieuwe combo's jaar na zijn vrijlating om ontdekt te worden, zelfs.

Hij heeft usability waarmee spelers om hem spec in een verscheidenheid van verschillende manieren om verschillende rollen te passen. Hoewel Lee Sin is het meest populair als een Jungler, het is niet te ongewoon om hem te zien mix it up. Dit is te danken aan het feit dat je hem kunt draaien als volledige schade, veelzijdigheid, of een gemengde bouwen.

Hij heeft een grote ult die vol is van waarde, die hem toelaat om te passen in de meeste team composities op natuurlijke wijze. Het dient als een deel te nemen, schil, en anti-positie, waardoor het moeilijk om niet te waarde eruit te komen van het gebruik ervan.

Naast dat, hij is een energie-gebaseerde held, niet mana, die veel spelers de voorkeur. Hij heeft twee lange-afstand streepjes en een passieve, die hem geeft gratis aanval snelheid.

High Ervaring Plafond

Hoewel al deze functies zijn een groot deel van wat Lee Sin zo'n sterk gespeeld karakter, wat echt brengt mensen aan hem is de hoge vaardigheid plafond in verband met zijn kit. Kijken naar een talentvolle Lee Sin speler aan het werk gaan is iets om te aanschouwen, terwijl kijken naar iemand die niet weet wat ze doen is gewoon triest.

Het laat Lee Sin als iets van een benchmark voor jungle spelers om te testen dienen en pronken met hun technische bekwaamheid.

Het idee is dat als ze goed kan komen met een held zo moeilijk toch de moeite waard om te spelen als Lee Sin, dan kunnen ze elke jungle held goed te spelen.

Conclusie

Dat is zo ongeveer wat maakt Lee Sin zo populair is. Het is een combinatie van zijn veelzijdigheid in hoe hij kan worden afgespeeld, de impact die hij brengt aan het spel, zijn vermogen om Synergize met team composities, de hoge vaardigheid plafond, en vooral, hij is gewoon leuk om te spelen.

Hoewel niet voor iedereen, het spelen van Lee Sin kan League maken net dat beetje leuker, op voorwaarde dat krijg je goed met hem.