Waarom is Dopa niet in LCS?

Zuid-Korea is een land waar video games komen vaak voor bij jonge mensen, met een bevolking die veel en veel georganiseerde wedstrijden per jaar speelt. Echter, bedrog of het creëren van cheat gereedschappen voor videospellen wordt beschouwd als een misdrijf en kan overtreders sturen tot 5 jaar in de gevangenis.

Jeong Sang-Gil, beter bekend als Apdo of Dopa, is één van de meest opvallende spelers in de Aziatische wereld. Hij slaagde erin om Rank 1 herhaaldelijk te bereiken met een uitzonderlijk hoge win record op de Koreaanse en Chinese schaal. In eerste instantie heeft hij niet voor de steun van de bedrijven, omdat hij meer van Elo-Boosting zou hebben verkregen.

Hij droeg op het spelen op veel Smurf platforms. Hij gestreamd voor verschillende kanalen en ontwikkelde een grote schare fans in China. Na het behalen van een steunpunt in China, Apdo gepland om te spelen in de Pro League. Hij heeft echter besloten om het eens en voor altijd af te wijzen. Lees verder om meer te ontdekken over Dopa.

Biografie

In de Koreaanse gaming platform, Dopa wordt algemeen beschouwd als een belangrijke-Elo professional. Hij kan schitteren in vele rollen en spelen in de jungle, top, midden en AD. Hij is echter vooral een mid-Laner.

Volgens vele gaming experts, Dopa is gerangschikt als de op een na beste mid-Laner in de wereld na Faker. Echter, anderen beweren dat hij de grootste speler in het algemeen. Hij kan slagen in vier verschillende posities wanneer Faker is beroemd alleen voor het zijn een mid-Laner. Aan de andere kant, in tegenstelling tot Vervalser, Dopa nooit deelgenomen aan een offline spel.

Gaming Carrière

Dopa daalde het aanbod om te beginnen met het spelen voor pro teams, omdat hij meer omzet gemaakt van Elo-stimuleren. Maar hij uiteindelijk bezig met de OGN Winter 2013-2014 Qualifier met Team Dark. Jammer genoeg werd de groep verdreven van de concurrentie als gevolg van slechte sportiviteit gedrag.

Zijn activiteit op de Elo-boosting werd gemeld te Riot. Zo had zijn primaire account is geschorst voor 1000 jaar, en hij was verboden van concurrerende in OGN.

Ondanks zijn levenslange ban, Apdo gedragen op het spelen smurf dossiers en bereikte Challenger met een ongelooflijk grote overwinning percentage. Hij uitgezonden op verschillende kanalen, waaronder YY TV. In september 2014 Apdo verplaatst naar China om een ​​$ 162.000 geldprijs in Challenger, dat hij in staat was om te doen in minder dan een maand was te verdienen.

Wat is Elo stimuleren?

Apdo werd wereldwijd erkend als de beste solo-speler. Hij herhaaldelijk bereikte de eerste plaats in de Koreaanse en Chinese gerangschikt ladder bij verschillende gelegenheden. Echter, hij nooit scherp gespeeld. De reden is simpel: Hij bekende aan verdienen meer door het stimuleren van accounts van andere spelers dan door een professional. Dat is de reden waarom hij werd verbannen uit de LCS en gesanctioneerd door Riot Games.

Daarom, al zijn rekeningen, die hij onlangs toegegeven, worden opgeschort. Als u een account op het Koreaanse server te openen, moet je een sofi-nummer, die specifiek zijn voor een ieder, die je kunt krijgen bij de geboorte van de bank. Door het verbod Dopa eerste account heeft zijn sofi-nummer is geschorst ook. Dus hij speelt met rekeningen in de namen van zijn vrienden of kennissen, maar in Korea, spelen op andermans rekening wordt beschouwd als Elo stimuleren.

The Bottom Line

Dopa wordt algemeen beschouwd als de grootste speler ooit te hebben gespeeld Twisted Fate en Kassadin. Hij is een gaming monster. Echter, beweerde hij dat hij het verbod niet erg, omdat hij geen intenties om professioneel te gaan had, en dat groei leverde hem meer geld toch.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now