Waarom heeft Ovilee Leave LCS

De aanhangers van de NA League of Legends zijn bekend met de naam Ovilee mei, de belangrijkste interviewer LCS's. Vandaag de dag, hoewel, geleverd ze een plotselinge scheiding van de LCS showteam. Met andere woorden, kan ze niet opdagen op de LCS Summer Split in 2020.

mei bleek ook haar lange termijn plannen in de korte video verklaring over haar privé-kanaal op YouTube. Terwijl ze nog niet besloten te rechtvaardigen haar vertrek de LCS, kondigde ze aan dat het zou een "vermomde zegen." Belangrijker nog, Ovilee duidelijk gemaakt dat dit vertrek niet aannemen dat ze gaat naar de professionele gaming landschap te verlaten, maar verhuizen naar een betere positie op de lange termijn.

Als je echt wilt weten over Ovilee mei weten te komen, lees dan verder. Mis het niet.

Biografie

Ovilee mei is een bekende Amerikaanse journalist. Ze is zeker herinnerd als een tv-presentator en soms beschouwd als een tv-ster. Ze is het aanbieden van haar diensten aan Riot Games als hun tv-presentator en journalist. Verder gebruikte ze te doen persconferenties en verslagen voor de NA LCS tijdens het bijwonen van grote internationale bijeenkomsten.

Ze begon haar carrière als een social media manager voor een bekende groep genaamd Team Liquid. Later, in januari 2017 nam ze ontslag om Yahoo te sluiten. Ze begon te werken als verslaggever en de inhoud producent. Ze heeft veel prominente persoonlijkheden, vooral die betrokken zijn bij sport en eSports benaderd.

Als voor Yahoo, onderzocht zij en ondervraagd sterspelers, teammanagers en eSports administratief personeel van grote bedrijven (dat wil zeggen, Riot Games & Blizzard Entertainment). Ze hielp met verschillende productie- en redactionele verantwoordelijkheden.

Naast haar reguliere werk, Ovilee coördineert tal van internationale activiteiten. Ze is bekend als een zeer hardwerkende interviewer, met de nadruk op haar toekomstige projecten en plannen. Elke dag, Ze groeit professioneel en leert zelfs meer. Ook heeft ze een veel bewondering, ondersteuning en respect betoond voor haar beroep.

Ovilee mei Leaves de LCS Broadcast

De League of Legends groep kampt met deze stap. Al bijna drie jaar heeft Ovilee regelmatig voorzien van het publiek met informatie in professionele spelers door middel van interviews en creëerde een scala aan boeiende en leuke inhoud voor de Noord-Amerikaanse fans tijdens grote toernooien.

Ovilee mei legde een aantal details in de video over haar aanstaande projecten. Net als andere spelers, mei aangekondigd dat de verhuizing geeft haar meer ruimte met de gaming bevolking te communiceren en samen te werken met de algehele League gemeenschap.

Ze beloofde te doen streaming vaker, en werken met verschillende professionele teams op het creëren van leuke video's. Indien nodig, zou ze zelfs werken af ​​en toe met de LCS organisatie.

Terwijl haar persconferenties zullen grondig worden die nodig zijn door de gaming community, zij heeft ingestemd met andere vormen van content te leveren aan haar platform en het vergroten van haar verschijning in de toekomst. Ze bevestigde ook dat een aanstaande project nadert, zonder nadere informatie te verstrekken.

Gaming Carrière

Ovilee mei toegetreden tot de gaming landschap in 2017. Op het eerste, ze werkte als journalist en interviewer bij Riot Games. Snel een favoriet van het publiek, ze erin geslaagd om de ventilator gegeven bijnaam winnen "NA Sjokz." In een bijeenkomst met Travis Gafford, gaf mei dat ze nam de bijnaam als lof, waarin staat dat ze gevonden "Sjokz" spannend.

Terwijl ze meestal werkte in het NA LCS, mei heeft vastgesteld haar eigen onderscheidende persoonlijkheid en unieke stijl die fans zijn gekomen om te genieten en liefde.

The Bottom Line

Ongeacht haar plannen of haar eigen redenen voor vertrek, niemand kan ontkennen dat veel fans houden en waarderen van haar unieke manier van streaming en haar stijl van de rapportage

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now