Waarom Aankopen League of Legends Smurf-accounts?

U bent waarschijnlijk een van de vele mensen die zich afvragen waarom u LOL-account moet kopen als u er een gratis kunt krijgen. De waarheid is dat er niet zoiets is als gratis LOL-accounts. Er zijn meestal veel redenen waarom mensen ervoor kiezen om League of Legends-accounts te kopen in plaats van er zelf een te maken. Deze redenen zijn als volgt:

 • Sneller dan nivellering op een natuurlijke manier

  & nbsp;

  Een van de grootste redenen om een ​​LOL-account te kopen, is dat dit hen tijd bespaart. Op dit moment heb je 20, 042 XP nodig om naar level 30 te komen. Zonder booster-packs zoals ELO geeft het spel een gemiddelde in elke wedstrijd. betekent dat je meer dan 90 uur nodig hebt om op level 30 te komen, gezien het feit dat ze elk minstens ongeveer 25 minuten duren.

  & nbsp;

  • Krijg meer BE en RP

   & nbsp;

   Veel mensen kochten LOL-accounts met extra voordelen van BE en RP. Elk account heeft ongeveer 20.000 BE, voldoende om drie legendarische kampioenen aan te schaffen. Elke kampioen kost ongeveer 6 300 BE, wat betekent dat u meer tijd wint voor landbouwkampioenen. Koop gewoon de legendarische kampioenen voor de rol waarin u bent geïnteresseerd en u bent klaar.

   & nbsp;

   Als u een nieuw LOL-account aanschaft, kunt u gemakkelijk van rol wisselen en de legendarische kampioenen. Als je een League of Legends-account hebt, kun je alles wat je wilt hebben, je zult ook je origineel hebben met verschillende champs en rollen.

   & nbsp;

   • Schakel regio's veel gemakkelijker

    & nbsp;

    Een andere belangrijke reden waarom u LOL-account zou moeten kopen, is eenvoudig van regio wisselen. EUW is momenteel de meest concurrerende regio als het gaat om vaardigheden, velen zouden willen strijden en spelen met spelers uit deze regio om hun vaardigheden en vaardigheden te testen. Als je in Europa woont en op EU-west-servers speelt, kun je niet spelen met spelers in de VS die op servers spelen. Sommigen dat dit oneerlijk lijkt.

    & nbsp;

    • Geld besparen

     & nbsp;

     De meeste LOL smurf-accounts worden meestal geleverd met 20.000+ BE. Gebruik je BE om legendarische kampioenen van de derde generatie aan te schaffen, elke derde-laags-kampioen verkoopt voor 3.150 BE of 790 RP. komt overeen met ongeveer 4, 740 R, dat is ongeveer $ 36. De kosten van een LOL smurf-account zijn minder dan $ 30. betekent dat u meer geld gaat besparen.

     Dit zijn slechts enkele van de goede redenen om LOL smurf-accounts te kopen.