Waar komt Twitch Krijg haar inkomsten uit?

Twitch is een populaire online platform dat kan hosten video game spelers uit alle soorten achtergronden. Miljoenen mensen inloggen op elke dag om zichzelf te streamen van het spelen van hun favoriete spel of gewoon om te kijken naar anderen te spelen. Vandaag de dag wordt gewaardeerd op ongeveer vier miljard dollar. Hoe werkt Twitch maken al dat geld? We gaan dieper in op deze online cash cow en uit te vinden.

Twitch is een Giant

Twitch is enorm voor eSports. Eerder dit jaar, de gebruikers voor live gestreamd meer dan twee miljard uur van gaming-video's. Dat is een gemiddelde van 15 miljoen kijkers per dag. Het potentieel om geld opleveren is enorm. Twitch heeft alle andere platforms van dezelfde categorie overtroffen. Tegen volgend jaar, het bedrijf voorspelt dat ze gaan om 589 miljoen kijkers over de hele wereld.

Een heleboel mensen die niet waarom Twitch zo populair kunnen vragen waarom iemand wil kijken iemand play video games voor uren op eind. Toch heeft Twitch bedacht dat is wat gamers willen. De mensen staan ​​te popelen om anderen het spelen van video games die ze zo goed kennen te zien. Het heeft een uitstekende gemeenschap sfeer, en het platform is vrij om te streamen, terwijl hosting miljoenen video's per keer.

advertenties en abonnees

Dus, als Twitch geen geld kost om mee te doen, hoe werkt het geld te verdienen? Het hangt sterk af van advertenties en abonnementen. Als je begint met het bekijken van video's op hier, je al snel bericht advertenties die gesneden in beken en worden gezien op sidebars. Deze advertenties kunnen oplopen tot $ 10 per view of indruk. Rekening houdend met alle video's die op dit moment te streamen op het platform, dat vertaalt naar miljarden dollars. Hoewel het niet in het openbaar heeft gezegd hoeveel het door middel van advertenties heeft gemaakt, wordt geschat dat ze gaan in twee jaar in de buurt te brengen tot twee miljard dollar.

Abonnementen ook inkomsten Twitch's brandstof. Lidmaatschap is ongeveer vijf dollar per maand voor het basispakket. Wilt u meer functies en add-ons, kunt u upgraden naar Twitch Turbo dat is ongeveer negen dollar per maand. Hier, hebben kijkers niet zo veel advertenties te waden door, is er meer video-opslag en visuele upgrades die exclusief voor deze leden zijn.

Kleinere Aankopen

Er zijn ook in-app aankopen die u kunt maken in Twitch. Deze aankopen worden genoemd Bits en beginnen bij ongeveer twee dollar voor 100 van hen. Deze bits worden gebruikt voor chat upgrades zoals grotere emoticons en exclusieve foto's. Sinds de lancering, de gebruikers gekocht $ 14 miljoen Bits voor hun chats.

Met Twitch, een beetje gaat een lange weg. Hoewel het vrij om de video's te bekijken, het platform weet dat de meeste gebruikers zullen toch in te schrijven. Het kost slechts een paar dollar per maand, en met miljoenen abonnees, die leidt tot iets substantieels. Twitch is een van de favoriete manieren om gelijke tred te houden met populaire gamers en ontdek up and coming degenen. Esports is in snel tempo een reus in landen over de hele wereld, en Twitch is het nemen van een stuk van die taart voor zich.