Voice Comms in League of Legends

Als je begint in de rij staan ​​in League of Legends, er is een belangrijke eigenschap die je moet hebben. Spelen om te winnen en alleen richten op jezelf als een speler.

Ervan uitgaande dat je bent goed thuis in de gemeenschap, op het moment dat u besluit om League competitief te spelen, deze eigenschap moet niet als een verrassing; Echter, het is altijd belangrijk om jezelf te herinneren aan deze tijden krijg je gekanteld, om uw kansen op het winnen te maximaliseren.

Vandaag zullen we een kijkje in potentie te nemen op een vaak onderschatte methode om meer te winnen in solo-wachtrij: het gebruik van voice comms

Ondanks de voortdurende discussie tussen de gemeenschap sinds het begin van gerangschikt wachtrij, Riot heeft nog de implementatie van een ingebouwde voice chat voor League of Legends.

Dat gezegd zijnde, tot op zekere dit hen niet terug te houden van hoeven in ranked om te communiceren, en als resultaat dat u mag een speler koppeling zien hun verdeeldheid server aan het team van tijd tot tijd.

De vraag is echter, moet je meedoen?

Er zijn een paar redenen waarom het bijzonder voordelig kan worden beschouwd als een onenigheid kanaal in solo-wachtrij aan te sluiten.

Met name gezien het feit dat de meeste mensen niet dit doet, geef je bent u en uw team een ​​concurrentievoordeel ten opzichte van de vijand.

Hoewel kan worden aangevoerd dat pings en typen in de chat, kan oplopen tot het vergelijkbaar effect van het hebben van communicatie, het is duidelijk dat real-time voice communicatie tussen teamgenoten is niet alleen sneller, maar effectiever.

Er moet ook worden opgemerkt dat naast het hebben van spraakcommunicatie, de mogelijkheid om stem je teamgenoten horen vermenselijkt de ervaring van de met hen concurreren. Dit, in veel opzichten, kan de toxiciteit die meestal voortvloeit in League als mensen elkaar bekritiseren elimineren.

Het is al te gemakkelijk om te vergeten dat de mensen die je speelt met zijn werkelijke mensen, en het hebben van een voice chat is een goede herinnering voor.

Naast het hebben van de concurrentiepositie, het maken of met behulp van een onenigheid server terwijl je spelen solo wachtrij geeft u de mogelijkheid om jezelf te netwerken met potentiële duo partners of vrienden.

Je zou kunnen bots, zoals een onenigheid muziek bot of vele anderen te installeren om gebruik te maken terwijl de uitgaven tijd met anderen in gesprek. In totaal zijn er tal van voordelen in het gebruik van een onenigheid server of enige andere vorm van spraakcommunicatie, terwijl ranking in League, en dus het is niet alleen aanbevolen, maar aangemoedigd.