Voice Chat in League

Een van de belangrijkste instrumenten die we hebben in de competitieve gaming is voice chat!

Het is wat scheidt gecoördineerde teams uit ongecoördineerde teams in League of Legends en goede duo's van slechte.

In mijn ervaring, voice chat kan een enorme beslissende factor in die het spel wint zijn.

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat iedereen die duo of flex competitief speelt, ongeacht rang moet voice chat gebruiken. Voor mij opzettelijk blijven uit de communicatie met uw team of duo wachtrij partner is een andere manier om niet te proberen je best om te winnen.

In competitieve gaming, je moet proberen je best om te winnen! Dat is de belangrijkste reden dat de mode bestaat. Er zijn verschillende andere modi voor iedereen die een meer casual ervaring wil of niet het gevoel dat de communicatie.

Maar als voice chat is niet beschikbaar is, wat moet je doen?

Voor solo wachtrij, pings zijn de beste en snelste manier van communiceren met uw team! Op brons kan het niet, maar het is nog steeds een goede gewoonte om te leren. Het kost niets om ping en is veel, veel sneller dan typen. Toch is het belangrijkste om te benadrukken dat, zelfs als je ping ontbreekt het vaak niet voldoende.

Bij lage elo, en soms in hogere elo, roaming is de sleutel om te klimmen en het is van cruciaal belang om te weten wanneer de vijand midden Laner volgen en wanneer u uw teamgenoten pingen om terug in plaats daarvan af.

Er zijn veel grappige excuses voor het niet in staat om te communiceren wanneer spelen, hier is slechts een paar van hen!

"Ik heb geen microfoon." of “Ik kan me niet veroorloven een microfoon.” Microfoons zijn geworden erg goedkoop door de jaren heen, kun je zelfs een pick-up voor minder dan 5 dollar. Natuurlijk zal het niet de best klinkende, maar het zal sneller dan typen en makkelijker te communiceren met uw team.

"Ik heb geen behoefte om te communiceren met mijn team of duo” Natuurlijk, het is mogelijk om te winnen zonder voicechat bij het spelen met een team of in duo. Het is ook mogelijk om te winnen door te spelen met een hand of tijdens de vergadering op zijn kop met je voeten in de lucht. Natuurlijk, dat maakt het niet een van die dingen die een goed idee. Being in voice chat, is gewoon een voordeel voor de meeste spelers.

Nu, hoe zit het met de negatieven van het gebruik van voice chat ingame?

Sommige spelers die voice chat ingame te gebruiken zijn vaak minder efficiënt te zijn en kan soms verliezen bijhouden van belangrijke informatie tijdens het spelen. Sommige spelers ook het gevoel alsof ze niet volledig kunnen concentreren wanneer het hebben om zich te concentreren op het spreken op hetzelfde moment.

Tot slot, om het even welke spelers die beter willen krijgen op League of Legends, voice chat en communiceren is de eerste stap. Het maakt niet uit of het nu door middel van pings of spraakcommunicatie, het kan alleen maar helpen! Coördinerende ULT, summoner spreuken, teamfights en wanneer groep alle vitale informatie.

Bedankt aan Vexera , een Onenigheid Music Bot voor het creëren van deze blog post. Als u op zoek bent naar muziek toe te voegen aan uw spraakcommunicatie, check ze uit.