Verschillen tussen Ranking Systems In Video Games?

De ranking systeem is een integraal onderdeel van een video game, want het geeft je een score die wordt weerspiegeld op uw prestaties van een specifiek concept. Het concept van de ranglijst is niet nieuw voor ons, omdat het algemeen er altijd is geweest.

Uw bijzonder rank geeft u inzicht over waar je nodig hebt om te verbeteren en helpt bij het instellen van een hoger doel voor uw toekomst in een bepaald gebied van je leven. Daarom is een ranking systeem is belangrijk in een video game. Zonder dat, worden de spelers links af wat hun prestaties was. De rang ontvangt u helpt stel een hoger doel voor jezelf in het spel. Zonder dit doel te bereiken, de meeste spelers zijn waarschijnlijk om het spel te eindigen wezen zinloos, want het gaat niet overal.

Elke video game maakt gebruik van een eigen ranking systeem. Elke ranking systeem is anders geanalyseerd, wat uiteindelijk leidt tot verschillen in elke rangorde.

Het verschil tussen de punten en letters

Een conventioneel scoresysteem houdt in dat de speler altijd hun score kunnen verbeteren. Dit zorgt voor meer optimalisatie en continu afspelen. Echter heeft deze scores zichtbaar kan worden demoraliserend. Hoewel je kan in de top-percentiel, als er massa's mensen die de video spel te spelen, kunt u worden gerangschikt als ongeveer 10.000 e plaats.

Door gebruik te maken van een belettering beloningssysteem zorgt voor een duidelijk doel te stellen voor de speler. Dit doel wordt ontworpen om binnen elk hoofdstuk en de rest van het spel. Echter, zodra de letter wordt verkregen, kan de speler niet verder gaan. Ze hebben het spel klaar en bereikte het hoogste niveau.

De Analyzation scoringsystemen

Voor dit artikel hebben we de verschillende types van de ranglijst systemen opgesplitst in drie categorieën die alle basics op het spectrum te dekken. Er zijn echter een groot aantal verschillen tussen deze categorieën.

Strenge

Het scoresysteem is ontworpen op een bepaalde manier dat bladeren weinig kans van afwijking van de gewenste speelstijl. Dit wordt gedaan door het stellen van doelen die allemaal zijn voltooid om een ​​maximale rang te bereiken.

Deze krachten spelers om een ​​specifieke manier te spelen. Het type video-spel dat dit scoresysteem past is er een die voornamelijk rond combat-achtige spellen. Het spel moet kwaliteiten te houden met weinig nadruk op creativiteit en stijl, terwijl meer nadruk gelegd op efficiëntie.

Veelzijdige

Dit is een ranking systeem dat sets doelen die leiden tot de hoogste score, maar ook gebruik maken van andere bonussen en modifiers om een ​​meer gepersonaliseerde playstyle te creëren. Rangen in deze specifieke systeem zijn gemakkelijk te verkrijgen, als gevolg dat er minder strenge eisen en meer opties. Games ontworpen met meerdere spelenStyles zou het beste werken met dit soort scoresysteem.

Openen

Een 'open' manier van scoren heeft geen duidelijke mijlpalen of doelstellingen, maar nog steeds geeft de speler inzicht in hun prestaties, waardoor de speler naar de rechter. Deze scoring systeem wordt gebruikt om openlijk te erkennen high-level spelers. Echter, terwijl dit te doen, de game-ontwikkelaars te beheren niet te verwaarlozen de meer casual spelers die gebruik maken van het spel.