Valorant de kwestie met Raze

De huwelijksreis fase is eindelijk voorbij, het lijkt erop, en mensen beginnen om hun grieven en problemen lucht met Riots nieuwe tactische FPS, Valorant.

De algemene consensus is dat het spel is uitzonderlijk goed gemaakt. Het is gepolijst niet te geloven voor een BETA spel en kon worden vrijgegeven morgen met niemand blikken of blozen. Echter, er is een twistpunt dat alle hotshots Dan op Twitch en Twitter lijken te klagen over, en dat is hoe overweldigd een bepaald karakter is.

De houding dragen Rocket Raze is de vloek van het bestaan ​​menig Valorant speler de afgelopen week of zo geweest. Ze is een offensief karakter wie vaardigheden, in de ogen van Summit, gaat volledig in tegen de geest van het spel, en moeten we het eens.

Riot heeft fantastisch werk gedaan als het gaat om het balanceren van vaardigheden in dit spel. Bijna alle van hen zijn nut en situationele basis, wat betekent dat behendig gebruik ervan gaat naar de strategie van een team te helpen, maar een individuele speler kan op hen rekenen als een kruk. Dat is niet het geval bij Raze.

Terwijl de meeste andere personages vertrouwen op hun wapen als hun belangrijkste avenue van de schade, Raze heeft de mogelijkheid om explosieve raketten afvuren. Dat is allemaal goed en wel, hebben we gezien dat eerder Pharah, Ash, en ga zo maar door. Het probleem hier is dat Raze's raketten doden in een schot.

De aard van de mogelijkheid laat Raze spelers om voorover te springen op de tegenstander, in wezen face-rollen hun een op een vuurgevechten. Gezien het feit dat het spel is speciaal ontworpen voor de mogelijkheden om alles over nut te zijn, is er sprake van een wijdverspreide oproep tot Riot om het teken te wissen geweest.

Onnodig te zeggen, verwacht niet dat Riot te slechten uit het bestaan ​​nuke. Toch heeft de Riot dev team ongelooflijk actief op Twitter en Reddit, reageren op klachten en kritiek gretig en zonder vertraging.

Het team heeft ons verzekerd dat ze werken aan een nieuw evenwicht Raze meer in geest met de rest van het spel te zijn, dus het is slechts een kwestie van wachten om te zien wat er gebeurt.

Raze heeft een ontploffing pack, die het mogelijk maakt haar om extra hoogte te winnen op de kaart. Combineer dat met de bijna oneindige hoeveelheid granaten ze heeft en de schade die uit haar splash-schade raket, en je hebt een recept voor frustratie.

Al haar vermogens schade handel op een bepaalde manier - Allemaal. Het maken van haar de enige pure offensief karakter in het spel, en gemakkelijk de hoogste te beschadigen.

Zoals we hebben gezegd, Valorant is nog steeds in de bètafase. Er zijn een heleboel dingen die zullen worden veranderd, ten goede of ten kwade, voordat het spel lanceert voor het publiek. Hopelijk Raze krijgt klap met de nerf hamer voordat dat gebeurt.

Riots developer team heeft een legendarische geschiedenis, en een schat aan ervaring als het gaat om het beheren Esports titels, dus we rekenen er is niets aan de hand, dat is een gevoel dat lijkt te worden gedeeld door de algemene massa's, met spreekt boekdelen om het vertrouwen en het geloof dat de mensen in dit team hebben gezet.