Valorant als System Explained

Bent u een fan van de multiplayer first-person tactische spel, Valorant? Het doel van Valorant is te werken in teams van vijf en proberen naar de andere kant van je tegenstanders te vernietigen. Naarmate je verder door de missies, worden punten verdiend op basis van successen, die dan jij en je teamgenoten te plaatsen op een ranking systeem.

De ranking systeem is alleen beschikbaar in het Competitive modus van het spel; Echter, om concurrerende modus in te voeren, moet je succes te concurreren in 20 rondes in de Unrated Mode. Nadat u de wedstrijden, dan concurrerende Mode vrij te spelen, hebben voltooid en u kunt uw progressie te hervatten door de gelederen.

Valorant heeft een totaal van acht rijen, waarbij elke rij met drie lagen.

De rangen, van boven naar beneden, zijn als volgt:

 • Valorant
 • Immortal
 • Diamond
 • Platinum
 • Goud
 • Zilver
 • Bronze
 • Iron

  In Valorant, kun je vechten tegen andere spelers die twee rijen boven of onder uw ranking. Als u een Diamond-speler, kun je spelen met Valorant, Immortal, platina of goud.

  Hoe je verder komt in de gelederen?

  Het is niet genoeg om alleen wedstrijden te winnen in het spel - het spel maakt gebruik van algoritmen om te bepalen hoe u deze wedstrijden gewonnen. Hoe complexer een spel is, hoe groter de vaardigheid vereist; Daarom, hoe hoger je bewegen in de ranking. Stel, je bent in de buurt van de rand van het verliezen van je tegenstander, maar ergens ze wonderbaarlijke wijze te verslaan. Deze overwinning gaat om uw vaardigheden te vergroten en beweeg je in de rijen binnen de gelederen.

  Iets om in gedachten te houden bij het spelen Valorant en omhoog te bewegen de gelederen is dat je naar beneden kan glijden in de gelederen. U kunt ook vinden dat je punten opnieuw in te stellen. Typisch, een reset gebeurt er als je niet actief zijn geweest voor meer dan 14 dagen. Als het gaat om het laten vallen in gelederen, dit is normaal want het is gebaseerd op uw winst te verliezen ratio. Hoe meer wedstrijden je wint, samen met meer geavanceerde vaardigheden, hoe hoger je gaat worden.

  In je Valorant profiel, er gaat een van de drie pijlen die aangeven of u verplaatst omhoog, omlaag, of neutraal zijn. Groene pijlen geven uw beweging omhoog, rode pijlen geven de wijziging naar beneden, en grijze pijlen wijzen op een break-even-status. Met andere woorden, noch u omhoog noch omlaag te verplaatsen in de rangschikking.

  Valorant is een spel dat zowel de strategie en skill-based. Om de voortgang van tier naar tier en rang rang, Valorant factoren uw prestaties, zowel in individuele wedstrijden evenals uw algehele gameplay.